Επιστροφή στις νίκες με Τοκέρο

Η Μπιλμπάο χαμογέλασε και πάλι στην Πριμέρα Ντιβισιόν, κερδίζοντας με 2-1 τη Σαραγόσα σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 7' με τον Σουσαέτα, αλλά στο 21' έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μαρτίνεθ με απευθείας κόκκινη.

Η Μπιλμπάο χαμογέλασε και πάλι στην Πριμέρα Ντιβισιόν, κερδίζοντας με 2-1 τη Σαραγόσα σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 7′ με τον Σουσαέτα, αλλά στο 21′ έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μαρτίνεθ με απευθείας κόκκινη.
 
Από το πέναλτι που έκανε ο Βάσκος, ο Πόνσιο ισοφάρισε σε 1-1 για τους φιλοξενούμενους, που δε γλίτωσαν, ωστόσο, την ήττα και έμειναν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ο Λαντζάρο με δεύτερη κίτρινη στο 69′ αποκατέστησε την αριθμητική ισορροπία και ο Τοκέρο στο 87′ χάρισε τη νίκη στην Αθλέτικ.
 
ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Αμορεμπιέτα, Αουρτενέτσε, Μαρτίνεθ, Σουσαέτα (79′ Ιμπάι), Πέρεθ (36′ Σαν Χοσέ), Ιτουράσπε, Ερέρα, Μουνιαΐν, Τοκέρο (90′ Λόπεθ), Ντε Μάρκος
 
ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Χιμένεθ, Παρέδες, Λαντζάρο, Πιντέρ, Τομάς (76′ Σουκουλίνι), Πόνσιο, Χουάρες, Χουάν Κάρλος, Πόστιγκα (72′ Άμπραχαμ), Λάφιτα, Οριόλ (53′ Γκαρθία)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.