Στον πάγκο της «Ντέπορ» ο Γκαριτάνο

Ο Γκαΐθκα Γκαριτάνο θα είναι ο αντικαταστάτης του Βίκτορ Σάντσεθ στον πάγκο της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της ισπανικής ομάδας.

Ο Γκαΐθκα Γκαριτάνο θα είναι ο αντικαταστάτης του Βίκτορ Σάντσεθ στον πάγκο της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της ισπανικής ομάδας. Ο 40χρονος προπονητής θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας και δήλωσε έτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του. 

Χαρακτηριστικά, ο Βάσκος τεχνικός τόνισε με αφορμή την πρόσληψή του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Γαλικίας: «Θέλω να ευχαριστήσω την Ντεπορτίβο για την ευκαιρία αυτή. Είμαι πολύ χαρούμενος, ενθουσιασμένος και ευγνώμων που βρίσκομαι σε αυτή την υπέροχη πόλη και σε έναν σύλλογο όπως η Ντεπορτίβο. Ελπίζω αυτή να είναι η αρχή μιας καλής και πετυχημένης θητείας».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Έχω συμβόλαιο για έναν χρόνο οπότε πρέπει να αποδεικνύω μέρα με τη μέρα πως διαθέτω τις ικανότητες να βρίσκομαι εδώ. Μου αρέσει η ένταση στο παιχνίδι, η πίεση ψηλά, οι γρήγορες αντεπιθέσεις και η προσήλωση στις στατικές φάσεις. Μάλλον όλοι θέλουν να παίζουν όπως η Μπαρτσελόνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.