Πολύτιμη νίκη για την Ουέσκα στο ντέρμπι της “ουράς”

Στο ντέρμπι της "ουράς", η Ουέσκα πήρε τη νίκη με 2-0 με αντίπαλο τη Χιρόνα η οποία αγνοεί τη νίκη από το Νοέμβριο. Πολύτιμοι βαθμοί για την Ουέσκα στη μάχη που δίνει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Τη νίκη με 2-0 πανηγύρισε η Ουέσκα εκτός έδρας, στο Εστάντι Μουνισιπάλ ντε Μοντιλίβι με αντίπαλο την Χιρόνα παίρνοντας σημαντικούς βαθμούς στη μάχη που δίνει για παραμονή στην κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον στο 35 με τον Άβιλα και ο ίδιος παίκτης πέντε λεπτά αργότερα, εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Γκαγιέχο για να διαμορφώσει το τελικό 2-0. Πλέον ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής μετράει τέσσερα γκολ σε 20 παιχνίδια. 
Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε στο 68, αντικρίζοντας για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα ο Εσπινόζα.  

Η Ουέσκα μετράει δύο νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια και παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς. Η Χιρόνα βρίσκεται στην 17η θέση με 24 βαθμούς, ένα πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.  Για τους γηπεδούχους αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική ήττα ενώ η τελευταία νίκη είχε έρθει στις 25 Νοεμβρίου του 2018.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.