«Καθάρισε» απ’ το ημίχρονο

Η Ατλέτικο επέστρεψε στις νίκες και με το άνετο 3-0 επί της Αλμερία θα πάει με ψυχολογία στο πρώτο ματς με τη Λεβερκούζεν για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Ατλέτικο επέστρεψε στις νίκες και με το άνετο 3-0 επί της Αλμερία θα πάει με ψυχολογία στο πρώτο ματς με τη Λεβερκούζεν για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Το πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης ήταν αρκετό για να «κλειδώσουν» οι «ροχιμπλάνκος» το «τρίποντο» και να συνεχίσουν χωρίς απώλειες για την 24η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν.


Ο Νάντζουκιτς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 13′ έγραψε πρώτος το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ για να πάρει στη συνέχεια τη σκυτάλη ο Γκιζμάν. Η πιο αξιόπιστη φετινή επιθετική λύση των Μαδριλένων βρήκε δίχτυα στο 20′ και το 29′ από ισάριθμες ασίστ του Μάντζουκιτς και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.


Ο Σικέιρα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και θα απουσιάσει από το δύσκολο παιχνίδι της ομάδας του Σιμεόνε με τη Σεβίλη στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» την επόμενη αγωνιστική.


Η Αλμερία είδε το αήττητο σερί των τριών αγωνιστικών να τελειώνει… απότομα, αλλά θα παραμείνει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα στα άλλα ματς που «παίζεται» η μάχη της σωτηρίας.


Ατλέτικο (Σιμεόνε): Μογιά, Μιράντα, Χουάνφραν, Σικέιρα, Γκοδίν, Τιάγκο (71′ Σουάρεθ), Γκάμπι, Τουράν, Σαούλ, Μάντζουκιτς (59′ Τόρες), Γκριζμάν (64′ Γκαρθία)


Αλμερία (Μαρτίνεθ): Χουλιάν, Ντουμπαρμπιέρ (76′ Κασάδο), Μίτσελ, Ντος Σάντος, Βέλεθ (46′ Σοριάνο), Τρουχίγιο, Κορόνα, Βέρθα, Μέντεθ, Χέμεντ, Μπιφουμά (71′ Σίλβα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.