Αλαβές-Τζιρόνα 2-2: Με γκολ της τελευταίας στιγμής πήραν βαθμό οι Βάσκοι (highlights)

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδιστην αναμέτρηση που άνοιξε την 35η αγωνιδτική στο Μεντιθορόθα", η Αλαβές πήρε ισοπαλία 2-2 από τη Τζιρόνα, με το γκολ της τελευταίας στιγμής από τον Γουρίδι.

Απαλλαγμένες από το βαθμολογικό άγχος, οι δύο ομάδες πρόσφεραν πολύ ωραίο θέαμα, με τη Τζιρόνα να έχει τη συντριπτική κατοχή, αλλά την Αλαβές τις πιο κλασικές ευκαρίες. Οι Καταλανοί όμως ήταν κυνικοί μπροστά στην αντίπαλη εστία και κατάφεραν να προηγηθούν στο ημίχρονο με σκορ 2-1, με τα γκολ του Έρικ Γκαρθία στο 4ο λεπτό και του Ερέρα στο 44΄. Ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει στο 12ο λεπτό με τον Γουρίδι η ομάδα του Λουίς Γκαρθία.

Στην επανάληψη η Τζιρόνα μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, έχασε τρεις πολύ καλές ευκαρίες με Μαρτίν, Ντόβμπικ και Σάβιο και κραοτύσε με σχετική ευκολία το υπέρ της σκορ. Στην τελευταία φάση του αγώνα όμως η Αλαβές έφτασε στην ισοφάριση με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Γουρίδι. Μπορεί για 17ο παιχνίδι εφέτος να μην καταφέρνει να κερδίσει, δεχόμενη πρώτη γκολ, αλλά τουλάχιστον κατάφερε να μην φύγει ηττημένη από το γήπεδο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.