Τζιρόνα – Μπαρτσελόνα 4-2: Έκλεισε το Champions League με θέαμα και νέα τεσσάρα! (highlights)

Το αφεντικό της Καταλονίας εξασφάλισε την είσοδό της στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και έδωσε από σήμερα το πρωτάθλημα και μαθηματικά στη Ρεάλ Μαδρίτης. Σόου της Τζιρόνα και νέα «σφαλιάρα» με τέσσερα γκολ όπως και στον πρώτο γύρο.

Απίθανο ξεκίνημα στο 4ο ραντεβού των Καταλανών στο Μοντιλίβι. Η Μπαρτσελόνα πήρε προβάδισμα με γκολ από τον Κρίστενσεν (0-1, 30 λεπτό) και η Τζιρόνα απάντησε με τον Άρτεμ Ντόβμπικ που είχε σκοράρει και στο ματς του πρώτου γύρου και έφτασε τα 20 γκολ (1-1, 4ο λεπτό).

Η Μπαρτσελόνα δυσκόλεψε την Τζιρόνα και έβγαλε αρκετές φάσεις για γκολ σε ένα εξαιρετικό πρώτο μέρος με δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτό ποδόσφαιρο. Η Μπαρτσελόνα πήρε εκ νέου το προβάδισμα με το πέναλτι που κέρδισε ο Γιαμάλ από τον Γκουτιέρεθ και πέτυχε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (1-2, 45+1′). Ο Πολωνός έφτασε τα 17 γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η γνωστή και απολαυστική Τζιρόνα καθάρισε το ματς και έδειξε πως φέτος κάνει αυτή το κουμάντο. Ο Πόρτου μπήκε στο ματς και στην πρώτη του επαφή εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ρομπέρτο και την ασίστ του Ντόβμπικ (2-2, 65ο λεπτό). Δύο λεπτά αργότερα και πριν προλάβει να συνέλθει η Μπαρτσελόνα η Τζιρόνα παίρνει το προβάδισμα με τον Γκουτιέρεθ (3-2, 67ο λεπτό). Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Πόρτου με δεύτερο απίθανο γκολ – καριέρας μέσα σε 10 λεπτά (4-2, 75ο λεπτό).

Η Μπαρτσελόνα θα ηττηθεί για πρώτη φορά στο Μοντιλίβι όπου στα προηγούμενα τρία ραντεβού είχε κρατήσει κα ανέπαφη την εστία της με τρεις σερί νίκες! Η Ομάδα του Μίτσελ (74β. ξεπέρασε την ομάδα του Τσάβι (73β.) και βρίσκεται μόνη πίσω από την πρωταθλήτρια και μαθηματικά Ρεάλ Μαδρίτης (87β.) τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος.

Τζιρόνα (Μίτσελ): Γκασανίγκα, Έρικ Γκαρθία, Νταβίντ Λόπεθ (65′ Πόρτου), Μπλιντ, Γκουτιέρεθ, Αλέις Γκαρθία, Ερέρα, Μαρτίν, Τσιγκάνκοφ (65′ Κόουτο), Σάβιο (86′ Βάλερι), Ντόβμπικ

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Πάου Κουμπάρσι, Αραούχο, Κανσέλο, Κρίστενσεν (69΄Πέδρι), Γκουντογκάν, Ρομπέρτο (79′ Ρομέου), Φερμίν Λόπεθ (69′ Ραφίνια), Γιαμάλ (84′ Φέλιξ), Λεβαντόφκσι (79′ Τόρες)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.