Κάδιθ-Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0: Δεν μπορεί εκτός έδρας! (highlights)

Οι "Ροχιμπλάνκος" επέδειξαν τη γνωστή αδυναμία τους στα εκτός έδρας ματς, γνωρίζοντας την έβδομη ήττα τους στη La Liga, όλες έχουν έρθει μακριά από το "Μετροπολιτάνο".

Η Κάδιθ πήρε τεράστια νίκη στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία επικρατώντας δίκαια της αναιμικής Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-0. Για πολλοστή φορά την τρέχουσα σεζόν η ομάδα του Ντιέγο Σιμεόνε είχε αρνητική εικόνα σε εκτός έδρας ματς και δεν είναι τυχαίο πως όλες οι ήττες της στο πρωτάθλημα (7 τον αριθμό) έχουν έρθει μακριά από το “Μετροπολιτάνο”.

Στην Ανδαλουσία και τα δύο γκολ τα πέτυχε ο Χουάνμι στο 24′ και στο 64′ με τους “Αμαρίγιος” να πετυχαίνουν την τρίτη νίκη τους στη La Liga και την πρώτη από την 1η Σεπτεμβρίου.

Κάπως έτσι η Κάδιθ έφτασε τους 22 βαθμούς, πλησιάζοντας τη Θέλτα που είναι με παιχνίδι λιγότερο στους 24 βαθμούς και την 17η θέση.

Η δε Ατλέτικο 4 ημέρες πριν από τη ρεβάνς με την Ίντερ για τη φάση των “16” του Champions League απογοήτευσε, παρέμεινε 4η με 55 βαθμούς, ενώ η 5η Αθλέτικ Μπιλμπάο έχει 50 βαθμούς κι αγωνίζεται την Κυριακή (10/3) στην έδρα της Λας Πάλμας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.