Γλίτωσε τα χειρότερα ο Μοράτα

Παρά την έντονη ανησυχία των φίλων της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Ντιέγκο Σιμεόνε θα αναγκαστεί για 2-3 εβδομάδες να πορευτεί χωρίς τον Ισπανό επιθετικό.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης, μετά την ήττα απέναντι στην Σεβίλλη με 1-0, είδε τον Άλβαρο Μοράτα να αποχωρεί από το παιχνίδι τραυματίας. Η ανησυχία των φίλων των “ροχιμπλάνκος” ήταν μεγάλη.

Ωστόσο, τελικά ο Ισπανός επιθετικός γλίτωσε τα χειρότερα, καθώς υπέστη έναν μώλωπα στο κόκκαλο και διάστρεμμα του έσω πλάγιου συνδέσμου στο δεξί του γόνατο. Συνεπώς, θα χρειαστεί να απουσιάσει για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες, χάνοντας τους αγώνες της LaLiga με τη Λας Πάλμας και την Αλμερία, καθώς και τον πρώτο αγώνα του Champions League με την Ίντερ.

«Δόξα τω Θεώ, ο τραυματισμός μου στο γόνατο δεν είναι σοβαρός. Ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα μηνύματα. Ελπίζω επίσης ότι οι άνθρωποι που στέλνουν τόσα πολλά μηνύματα μίσους μπορούν να έχουν την ίδια επιθυμία να είναι ευτυχισμένοι και να εργαστούν σκληρά. Σύντομα θα είμαι και πάλι στα καλύτερά μου», έγραψε μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων στα social media ο Μοράτα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.