Σεβίλλη-Ατλέτικο 1-0: Η Σεβίλλη αναγεννήθηκε!

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι στο "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν", η Σεβίλλη επικράτησε 1-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης και ανέπνευσε βαθμολογικά.

Στην καλύτερη εφετινή της εμφάνιση η Σεβίλλη πέτυχε το μοναδικό τέρμα στην αναμέτρηση νωρίς στο πρώτο ημίχρονο ημίχρονο και είχε άλλες τρεις μεγάλες ευκαιρίες να διευρύνει το προβάδισμα της. Η αποκάλυψη των τελευταίων αγώνων ο Ισαάκ Ρομέρο άνοιξε το σκορ μόλις στο 16ο λεπτό. Αυτό ήταν το τρίτο γκολ σε μόλις 5 αγώνες για τον 23χρονο που προέρχεται από τη 2η ομάδα των Ανδαλουσιάνων.

Στη συνέχεια είχε άλλη μία χαμένη ευκαιρία και δοκάρι στο 28ο λεπτό. Στο 37ο λεπτό ο Τόρες απέτυχε από καλή θέση να νικήσει τον Όμπλακ, απέναντι σε μία πολύ μέτρια Ατλέτικο που είχε μία καλή φάση, στο 41ο λεπτό όταν το πλασέ του Μοράτα απομάκρυνε ο Νίλαντ. Ο Άλβαρο Μοράτα λίγο αργότερα βγήκε με τραυματισμό στο δεξί γόνατο και εκφράζονται φόβοι για σοβαρό τραυματισμό.
Στην επανάληψη ο Μέμφις Ντεπάι είχε δύο χαμένες ευκαιρίες στο ξεκίνημα (49΄, 53΄), με τους Ανδαλουσιάνους να διαμαρτύρονται έντονα για τη φάση του 70ου λεπτού, όταν ο Μολίνα φάνηκε να ανατρέπει καθαρά τον Ρομέρο, αλλά δεν δόθηκε το πέναλτι. Οι γηπεδούχοι είχαν να κερδίσουν στην έδρα τους από τα τέλη Σεπτεμβρίου, ενώ για την Ατλέτικο, αυτή ήταν μόλις η 2η ήττα στα τελευταία οκτώ παιχνίδια, από ομάδα της Ανδαλουσίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.