Αντσελότι: Tα νεότερα για Μπέλιγχαμ και Γκιουλέρ

Ο Ιταλός προπονητής μίλησε στη Media Day της Ρεάλ Μαδρίτης πριν το παιχνίδι με την Ρεάλ Μπέτις (09/12, 17:15)

Οι Μαδριλένοι βρίσκονται στην Ανδαλουσία και τη Σεβίλλη για να αντιμετωπίσουν την «πράσινη» πλευρά της πόλης και πιο συγκεκριμένα την Ρεάλ Μπέτις. Στις καθιερωμένες δηλώσεις τύπου πριν το παιχνίδι ο Αντσελότι εκτός των άλλων μίλησε για την κατάσταση του νέου της σούπερ στάρ Τζούντ Μπέλιγχαμ, αλλά και το παιδί θαύμα από την Τουρκία, Αρντά Γκιουλέρ, που ακόμη δεν έχει προλάβει να αναδείξει το ταλέντο του με την «Βασίλισσα».

Στην περίπτωση του Άγγλου δήλωσε ‘ο Μπέλιγχαμ προπονείτε μόνος αυτό το διάστημα με σκοπό την ανάρρωση του από τον τραυματισμό που είχε στον αστράγαλο στο παιχνίδι με την Νάπολι. Η αποθεραπεία του πηγαίνει καλά, όσο για τις ενοχλήσεις στον ώμο που φαίνεται να τον ταλαιπωρούν, είναι κάτι που πρέπει να το κοιτάξει αργότερα και να το δυναμώσει. Μέχρι τώρα δεν είχε κάποιο πρόβλημα ώστε να μην μπορεί να αγωνιστεί. Αν οι ενοχλήσεις συνεχιστούν ίσως χρειαστεί και εγχείρηση αλλά θα δούμε, προς το παρόν είναι εντάξει’.

Για το μεγάλο αστέρι του Τουρκικού ποδοσφαίρου που δεν έχει αγωνιστεί ακόμη λόγω τραυματισμού ανέφερε ‘ ο Γκιουλέρ βρίσκεται στην τελευταία φάση της αποθεραπείας του. Την ερχόμενη εβδομάδα θα προπονείται σε υψηλούς ρυθμούς. Ίσως προλάβει να αγωνιστεί και πριν την αλλαγή του χρόνου. Δείχνει καλά και μιλάω μαζί του κάθε μέρα.

Για το παιχνίδι απέναντι στην Ρεάλ Μπέτις δήλωσε ‘ θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ειδικά στην έδρα τους είναι πολύ καλά οργανωμένοι. Πρέπει να προσπαθήσουμε και να βάλουμε τα δυνατά μας για να κερδίσουμε και να διατηρήσουμε την τωρινή μας φόρμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.