Τζιρόνα-Μπιλμπάο 1-1: “Έπιασε” και πάλι κορυφή (highlights)

Αρνείται να χάσει η εκπληκτική εφέτος Τζιρόνα και με την ισοπαλία 1-1 που έφερε με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο "Μουνισιπάλ ντε Μοντιλίβι", έπιασε τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά από 14 αγωνιστικές στη La Liga.

Μοιρασμένο ήταν το πρώτο ημίχρονο, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έδειξαν με τον τρόπο παιχνιδιού τους, ότι θέλουν τη νίκη, με 14 τελικές (5 η Τζιρόνα, 9 η Μπιλμπάο).

Οι γηπεδούχοι απείλησαν δύο φορές με τον βετεράνο Κρίστιαν Στουάνι (18΄, 23΄) και με τον Αλές Γκαρθία (34΄), με τους φιλοξενούμενους να έχουν και αυτοί τις δικές τους στιγμές, με τον Κατζανίγκα να αντιδρά με τον ιδανικό τρόπο στις προσπάθειες των Γουρουθέτα (5ο λεπτό) και Βέσγα (30΄) να τον νικήσουν.

Στην επανάληψη δεν είχαμε τον γρήγορο ρυθμό του πρώτου ημιχρόνου, αλλά είχαμε ένα γκολ από κάθε ομάδα. Στο 55ο λεπτό, μετά τον ωραίο συνδυασμό του Γκουτιέρεθ με τον Σάβιο, ο Ουκρανός Τσιγκανκόφ με αριστερό πλασέ έγραψε το 1-0.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο άφαντος μέχρι εκείνη τη στιγμή, Ινιάκι Γουίλιαμς, με ΄πολύ όμορφη προσωπική ενέργεια μετά την  ασίστ του Βέσγα, διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Με τον βαθμό αυτόν, οι Βάσκοι έπιασαν την Ρεάλ Σοσιεδάδ στη 5η θέση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.