Σεβίλλη-Μπέτις 1-1: Καλύτερη η Μπέτις, το βαθμό η Σεβίλλη

Το Gran Derbi δεν είχε νικητή με την καλύτερη Μπέτις να μην αξιοποιεί τις ευκαιρίες της και την Σεβίλλη να παίρνει το βαθμό της ισοπαλίας.

Το πρώτο μέρος ήταν παράσταση για ένα, πράσινο ρόλο, με την Μπέτις να κυριαρχεί. Στα 44 δευτερόλεπτα ο Ίσκο είχε κεφαλιά στην αγκαλιά του Ντμίτροβιτς, ενώ στο 3′ ο Σέρβος έδιωξε το σουτ του Ροντρίγκες. Στο 15′ ακυρώθηκε το γκολ του Μπεγερίν καθώς ενεπλάκη στη φάση ο Πετσέλα που ήταν οφ σάιντ.

Το πρώτο μέρος έκλεισε με ακόμη 2 ευκαιρίες της Μπέτις, με τον Μιράντα να αστοχεί σε κενή εστία στο 35′ και τον Ίσκο να κοντράρεται στο 44′.

Η Σεβίλλη κάπως ανέβηκε στο δεύτερο αλλά και πάλι η Μπέτις ήταν επικίνδυνη. Στο 57′ ο Πέρεθ είχε δοκάρι ενώ ο ίδιος παίκτης αστόχησε στο 62′. Ο Εν Νεσίρι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ στο 68′ για να έρθει ο Πέρεθ 4 λεπτά αργότερα να εκμεταλλευτεί το λάθος του Ντμίτροβιτς για το 0-1.

Στο 79′ ο Ράκιτιτς με κεραυνό εκτός περιοχής ισοφάρισε χαρίζοντας βαθμό που σύμφωνα με την εικόνα του ματς δεν εδικαιούτο η Σεβίλλη, αλλά το ποδόσφαιρο κάθε άλλο παρά δικαιοσύνη απονέμει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.