Λεσόρ vs Νίμπο: Η «μάχη» της ρακέτας (videos)

Ίσως είναι ένα από τα πιο δυνατά ζευγάρια στη σειρά των playoffs του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο λόγος για τον Μάτιας Λεσόρ και τον Τζος Νίμπο, δύο παίκτες που αποτελούν σταθερή απειλή για την άμυνα της Μακάμπι και του Παναθηναϊκού αντίστοιχα, σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ειδικά ο Γάλλος ψηλός των «πρασίνων» κάνει φανταστική σειρά, έχοντας εκτοξεύσει τη στατιστική του, ενώ το πιο αξιοσημείωτο στοιχείο είναι το γεγονός πως έχει περιορίσει στο ελάχιστο τα λάθη.

Ματίας Λεσόρ, το «πράσινο» θωρηκτό

Ο Ματίας Λεσόρ καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν αποτέλεσε έναν από τους πιο σταθερούς παίκτες του Παναθηναϊκού και πολλοί θα περίμεναν πως αυτό θα συνεχιστεί και στα playoffs. Όπως και συνέβη. Ο Γάλλος ήταν ένας από τους λίγους παίκτες των «πρασίνων» με εμπειρία από playoffs και έδωσε συνέχεια στις υψηλές «πτήσεις» και κόντρα στη Μακάμπι. Στο Game 1 έκανε «σμπαράλια» τη frontline των Ισραηλινών και ήταν πρώτος σκόρερ με 22 πόντους (9/11 δίποντα, 4/11 βολές). Ήταν διψήφιος και στα τέσσερα ματς με τη Μακάμπι, όμως η καλύτερη του εμφάνιση ήταν στο Game 3, στο Βελιγράδι, όπου μέτρησε 14 πόντους, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 μπλοκ, 13 κερδισμένα φάουλ και 0 λάθη.

Τζος Νίμπο: Σταθερή απειλή για την «πράσινη» ρακέτα

Με τον Γουέιντ Μπόλντγουϊν να έχει τεθεί νοκ άουτ από το πρώτο κιόλας παιχνίδι της σειράς, η Μακάμπι έψαχνε επιθετικό… πόλο – πέραν των Μπράουν και Κόλσον – και τον βρήκε στο πρόσωπο του Τζος Νίμπο. Ο Αμερικανός σέντερ και στα τέσσερα παιχνίδια της σειράς με τον Παναθηναϊκό αποτέλεσε σημαντικό πρόβλημα στη ρακέτα των «πρασίνων». Με τρομερή έφεση στο επιθετικό ριμπάουντ (3.2 μ.ο.) και πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας (71.9% διπ.) αποτελεί έναν πολύ σημαντικό παίκτη για τους Ισραηλινούς και σίγουρα έχει βάλει δύσκολα στη frontline του Παναθηναϊκού. Την καλύτερη του εμφάνιση μέχρι τώρα την έκανε στο Game 3, όπου είχε 22 πόντους (10/13 διπ.), 9 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 31 βαθμούς αξιολόγηση.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.