Γρανάδα-Μπέτις 1-1: Tην κράτησε “ζωντανή” ο Κλαούντιο Μπράβο (highlights)

Με κορυφαίο της παίκτη τον 40χρονο τερματοφύλακα Κλαούντιο Μπράβο, η Μπέτις έφυγε με την ισοπαλία από την έδρα της Γρανάδα, στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας.

Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο 15λεπτο, η Γρανάδα πίεσε πολύ την ομάδα του Πελεγκρίνι, με τον 40χρονο τερματοφύλακα Κλαούντιο Μπράβο να πραγματοποιεί τρεις καλές επεμβάσεις, με κορυφαία αυτή στο μακρινό σουτ από τον Πουέρτας στο 21ο λεπτό.

Κορυφαία φάση του πρώτου ημιχρόνου, ήταν το δοκάρι του Μπογέ στο 19ο λεπτό, μετά από έξοχη ατομική προσπάθεια του Αργεντινού επιθετικού. Σε αυτό το διάστημα η Μπέτις ήταν εντελώς ανύπαρκτη επιθετικά, χωρίς ούτε μία τελική προσπάθεια.

Στην επάναληψη το ματς έγινε πολύ γρήγορο με αρκετές φάσεις και τη Μπέτις να προηγείται στην πρώτη της τελική φάση στο 51ο λεπτό με τον 18χρονο Ντιαό που σκόραρε στο ντεμπούτο του με τους “βερδιμπλάνκος”. Στο 67ο λεπτό η Γρανάδα ισοφάρισε με τον κορυφαίο της παίκτη τον Λούκας Μπογέ και παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων για τη νίκη παρέμεινε έως το τέλος το ισόπαλο αποτέλεσμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.