Ρεάλ Σοσιεδάδ-Χετάφε 4-3: Νίκη με ανατροπή στην ανατροπή (highlights)

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα που επιτεύχθηκαν τέσσερα τέρματα, η Σοσιεδάδ επικράτησε με ανατροπή στην ανατροπή 4-3 της Χετάφε στο "Ρεάλε Αρένα" στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής στη La Liga.

Οι Βάσκοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά το ματς, με γκολ στην πρώτη τους επιθετική προσπάθεια, όταν στο 3ο λεπτό ο Μπράις Μέντεθ έβγαλε στον κενό χώρο τον Κούμπο που με ωραίο πλασέ έγραψε το 1-0. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι οπισθοχώρησαν, χωρίς να κινδυνέυσουν πάντως από τους Μαδριλένους οι οποίοι βρήκαν την ισοφάριση στο 39ο λεπτό με ωραία κεφαλιά του Αλενιά.

Στις καθυστερήσεις η Χετάφε κέρδισε πέναλτι μέσα σε διαμαρτυρίες των γηπεδούχων ότι της ανατροπής του Μαγιοράλ είχε προηγηθεί φάουλ του Μάτα στον Τραορέ. Ο Μπόρχα Μαγιοράλ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και έγραψε το 2-1 για την ομάδα του.

Στην επανάληψη η είσοδος του Ογιαρθάμπαλ αποδείχτηκε καταλυτική, καθώς ο διεθνής Ισπανός επιθετικός πέτυχε δύο γκολ στο 61ο λεπτό (πεν.) και στο 88΄ με τον Μπράις Μέντεθ να σκοράρει ενδιάμεσα για το 3-2. Στην εκπνοή ο Λατάσα με κεφαλιά, διαμόρφωσε το τελικό 4-3. Δεύτερη νίκη στη σεζόν για τους Βάσκους, τρίτη σερί εκτός έδρας ήττα για τους Μαδριλένους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.