Οσασούνα – Μπαρτσελόνα 1-2: Λέβα ξανά (highlights)

Ο Ρόμπερτ Λέβαντόβσκι για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική πέτυχε γκολ νίκης για την Μπαρτσελόνα. Μετά το τριποντο στο Θεράμικα πέτυχε το γκολ της νίκης και στο 2-1 στο Ελ Σαδάρ επί της Οσασούνα.

Με εννέα αλλαγές στην ενδεκάδα της η Οσασούνα χρειάστηκε αρκετή ώρα για να βρει αγωνιστική συνοχή. Η Μπαρτσελόνα έχασε μεγάλες ευκαιρίες στο 1ο λεπτό με δοκάρι του Ντε Γιόνγκ και στο 10ο λεπτό όταν σε κενή εστία ο Γκιουντογκάν πλάσαρε άουτ.

Οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν, ισορρόπησαν, απείλησαν αλλά ο Τερ Στέγκεν είπε όχι σε Αρνάιθ (23′) και Αϊμάρ (31′) και ενώ το παιχνίδι είχε χάσει ρυθμό και δεν είχε φάσεις η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε. Με κεφαλια του Κουντέ (45′) σε κόρνερ του Γκιουντογκάν.

Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να ελέγξει τον ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς να απειλεί. Το πλήρωσε όταν το σουτ του Άβιλα κατέληξε στα δίχτυα (76′). Αμέσως βγήκε μπροστά η Μπαρτσελόνα και ο Λεβαντόβσκι σε μια φάση τα έκανε όλα. Κέρδισε πέναλτι, την κόκκινη κάρτα του Κατένα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-2 δίνοντας για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική τρίποντο στην ομάδα του Τσάβι σε εκτός έδρας παιχνίδι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.