Χιρόνα – Μαγιόρκα 2-1: Νίκη Ευρώπης ξανά με Καστεγιάνος (hls)

Οι Καταλανοί για πρώτη φορά στην σεζόν πέτυχαν τρεις σερί νίκες και κάνουν όνειρα για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τα 13 γκολ έφτασε ο Καστεγιάνος.

Η ομάδα του Μίτσελ ήταν καλύτερη και δικαιούται τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα έχει πάρει φόρα μετά την τεσσάρα στην Ρεάλ Μαδρίτης όπως και ο Τάτι Καστεγιάνος που με δικό του γκολ πέντε λεπτά πριν το φινάλε διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Μαγιόρκα είχε δοκάρι στο 21ο λεπτό με τον Αντόνιο Σάντσεθ, όμως οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μπερνάρντο Εσπινόσα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (1-0, 47ο λεπτό). Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ντάνι Ροντρίγκεθ ήρθε από τον πάγκο και άλλαξε τη ροή του ματς. Ο Μουρίτσι κέρδισε πέναλτι από το τράβηγμα του Μπουένο και ο Κοσοβάρος επιθετικός ισοφάρισε απο ΄την άσπρη βούλα με το 13ο φετινό του γκολ (1-1, 80ο λεπτό). Η Χιρόνα είχε δοκάρι δύο λεπτά αργότερα και πέντε λεπτά πριν από την λήξη πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον πρώτο της σκόρρ να φτάνει και αυτός τα 13 γκολ και να ανεβάζει την ομάδα στους 47 βαθμούς και την 7η θέση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.