Πελεγκρίνι: «Ντροπιαστική η διαιτησία του αγώνα»

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι άφησε αιχμές για τις διαιτητικές αποφάσεις στην αναμέτρηση της Μπέτις με την Μπαρτσελόνα.

Η ομάδα του ηττήθηκε 4-0 από τους «μπλαουγκράνα», όμως ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στην αποβολή του Έντγκαρ στο 33′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παράλληλα, ο προπονητής των Ανδαλουσιανών δήλωσε πως ο διαιτητής Ντελ Θέρο Γκράντε δεν έχει προσωπικότητα.

Αρχικά,ο Πελεγκρίνι δήλωσε: «Η πρώτη κίτρινη δικαιολογείται γιατί είναι τα κριτήριά του, αλλά η δεύτερη δεν έχει καμία εξήγηση γιατί ο ίδιος λέει δύο φορές ότι δεν είναι κίτρινη και τον έκαναν να αλλάξει την απόφασή του. Είναι ντροπή».

Και συμπλήρωσε: «Αν με ρωτάτε, δεν είναι καμία από τις δύο κίτρινες κάρτες. Η πρώτη δικαιολογείται γιατί είναι τα δικά του κριτήρια, αλλά η δεύτερη δεν έχει καμία εξήγηση γιατί είναι ενάντια στα δικά του κριτήρια. Ο ίδιος λέει δύο φορές ότι δεν είναι κίτρινη και τον ανάγκασαν να αλλάξει την απόφασή του. Δεν είχε καμία προσωπικότητα».

Τέλος, ο προπονητής της Μπέτις δήλωσε για τον διαιτητή της αναμέτρησης: «Ήταν ένα παιχνίδι που κράτησε 20 λεπτά. Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε, σκόραρε με ένα κόρνερ και μετά το παιχνίδι τελείωσε με μια παράλογη αποβολή. Τελείωσαν μια παράσταση με 70.000 ανθρώπους λόγω τρομερής έλλειψης προσωπικότητας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας