Μπαένα: «Υπάρχουν ψέματα που πονάνε περισσότερο από χτυπήματα» (pic)

Ο Μπαένα κατήγγειλε ότι δέχεται απειλές για την οικογένειά του.

Ο Άλεξ Μπαένα δεν άφησε ασχολίαστη την υπόθεση τσακωμού του με τον Βαλβέρδε της Ρεάλ Μαδρίτης και τόνισε ότι υπάρχουν ψέματα που πονάνε περισσότερο από κάποια χτυπήματα.

Η καταγγελία που υπήρξε είναι πως ο παίκτης της Βιγιαρεάλ είπε στον Ουρουγουανό ποδοσφαιριστή τα εξής: «Κλάψε τώρα που ο γιος σου δεν πρόκειται να γεννηθεί». Ο ίδιος ο Μπαένα το διέψευσε αμέσως και τώρα προσθέτει ότι δέχεται απειλές.

Δείτε την ανάρτησή του:

Το περασμένο Σάββατο δέχθηκα επίθεση από έναν συνάδελφο στο τέλος του αγώνα με τη Ρεάλ. Μετά το συμβάν κάποιες δηλώσεις που φέρεται να έγιναν από τους γύρω του, στις οποίες λέγεται ότι ευχήθηκα τον πόνο συγγενικού του προσώπου. Τότε, και πώς θα γινόταν αλλιώς, δεν έχουν δημοσιευθεί στοιχεία που να αποδεικνύουν τα γεγονότα που μου καταλογίζονται.

Μια κακή στιγμή εκμεταλλεύτηκε για να δικαιολογηθεί η επιθετικότητα. Υπάρχουν ψέματα που πληγώνουν περισσότερο από τα χτυπήματα. Η ζημιά που γίνεται στην οικογένειά μου είναι ανεπανόρθωτη και αδικαιολόγητη: απειλές, προσβολές ακόμα και προσωπικά μηνύματα που «εύχονται» τον θάνατο της οικογένειάς μου.

Χθες έκανα την αναφορά στην Αστυνομία. Αφήστε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. Τώρα ο μόνος μου στόχος είναι να επικεντρωθώ στο επάγγελμά μου και να βοηθήσω την ομάδα μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.