Μπέτις – Μπαρτσελόνα 1-2 : Νίκη και +8 (hls)

Η Μπαρτσελόνα είναι αήττητη 15 χρόνια στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν. Νίκησε και φέτος την Μπέτις με 2-1 και πήγε στο +8 από την Ρεάλ Μαδρίτης με παιχνίδι παραπάνω.

Πρώτο ημίχρονο χωρίς γκολ, με λίγες αλλά καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες αν και κυριάρχησε η ένταση και τα δυνατά μαρκαρίσματα.

Ο Πέδρι δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Ρούι Σίλβα (18′) ενώ οι γηπεδούχοι αν και είχαν μόλις 36% κατοχή μπάλας έφτιαξαν δύο φάσεις με Ενρίκε (10′) και Κανάλες (32′) αλλά και τις δύο φορές, πριν χρειαστεί να επέμβει ο Τερ Στέγκεν, βοήθησαν οι αμυντικοί του.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο αλλά αυτή την φορά η Μπαρτσελόνα ήταν αποτελεσματική και σκόραρε με τον Ραφίνια (65′) από ασίστ του Μπαλντέ.

Ο Λεβαντόβσκι επέστρεψε στους αγώνες μετά την τιμωρία του και επέστρεψε και στα γκολ σκοράροντας στο 80ο λεπτό σε στημένη μπάλα.

Η Μπέτις μείωσε με αρκετή δόση τύχης, με αυτογκόλ του Κουντέ στο 85ο λεπτό.

Η Μπαρτσελόνα παραμένει αήττητη από την σεζόν 2007/08 στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν ενώ με την νίκη της πήγε στο +8 απο την δέυτερη Ρεάλ Μαδρίτης. Παράλληλα πέτυχε την ένατη σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε εδώ τις καλύτερες στιγμές του αγώνα

Μπέτις : Ρ. Σιλβα – Ρούιμπαλ (77′ Σαμπαλί), Πετσέλα, Λ. Φελίπε, Άμπνερ – Ροντρίγκες, Καρβάλιο (63′ Γκουαρδάδο) – Λ. Ενρίκε (77′ Ρόδρι), Φεκίρ (63′ Χουάνμι), Κανάλες – Μ. Ιγκλέσιας (77′ Γουίλιαν)

Μπαρτσελόνα : Τερ Στέγκεν – Κουντέ, Αραούχο, Κρίστενσεν, Μπαλντέ – Μπουσκέτς, Ντε Γιόνγκ, Πέδρι (90′ Κεσιέ) – Ραφίνια (81′ Φάτι), Γκάβι (84′ Φεράν Τόρες), Λεβαντόβσκι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.