Γκάρεθ Μπέιλ: Θρύλος της Ρεάλ ή ποδοσφαιρικός “απατεώνας”;

Ο Γκάρεθ Μπέιλ μετά από 9 χρόνια στην Μαδρίτη και 5 Τσάμπιονς Λιγκ ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει την ισπανική πρωτεύουσα, με τη διαμάχη για την αξία του να είναι ακόμη "ανοιχτή".

Ο Ουαλός πήρε και επισήμως θέση στο σάιτ της Βασίλισσας ως ένας από τους θρύλους της ομάδας, έστω κι αν τα τελευταία χρόνια οι οπαδοί της Ρεάλ κυρίως τον αποδοκίμαζαν παρά τον επευφημούσαν. O Μπέιλ έκρινε τον τελικό κόντρα στην Λίβερπουλ το 2018, με ένα από τα καλύτερα γκολ στην ιστορία του Champions League, αλλά έκτοτε προκάλεσε τη μήνι των “λευκών” οπαδών ουκ ολίγες φορές.

Λίγο η αγάπη του για το γκολφ, λίγο η απόφασή του να καθίσει πάνω στο παχυλό του συμβόλαιο, λίγο η αδιαφορία του έφερε τον Μπέιλ στο στόχαστρο των οπαδών. Το 2013 κόστισε στους Μδριλένους πάνω από 90 εκατομμύρια ευρώ για να έρθει από την Τότεναμ. Σκόραρε 106 γκολ σε 258 εμφανίσεις, αλλά η συμπεριφορά του κάθε άλλο παρά τον καθιστά αγαπητό στις τάξεις των οπαδών.

Φέτος τελείωσε τη σεζόν με 7 συμμετοχές σε La Liga (5) και Champions League (2) και συνολικά 290 λεπτά ποδοσφαίρου και 1 γκολ. Ανάλογα ήταν και τα στατιστικά του το 19/20 τελευταία σεζόν πριν μετακομίσει για 1 χρόνο δανεικός στο Λονδίνο και την Τότεναμ, μπας και βρει την ποδοσφαιρική του όρεξη. Μέτρησε 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 3 γκολ και όχι πάνω από 1200 λεπτά ποδοσφαίρου.

Κι όλα αυτά ενώ όχι απλά είναι ενεργός με την εθνική ομάδα της χώρας του, αλλά την οδήγησε μετά από δεκαετίες στην τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου. Η “χαλαρότητα” με την οποία αντιμετωπίζει το μέλλον του μετά την αποχώρησή του από την Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται ξεκάθαρα και από τις φήμες που τον φέρνουν στα 32 του μια ανάσα από την Championship, ναι καλά διαβάσατε τη δεύτερη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.