Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ιμπραΐμοβιτς συμβούλεψε τον Εμπαπέ

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς συμβούλεψε τον Κιλιάν Εμπαπέ να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Σουηδός επιθετικός δήλωσε στη γαλλική εφημερίδα “L’ Equipe”, πως αν ήταν στη θέση του Γάλλου ποδοσφαιριστή θα πήγαινε στους “μερέχνες” για να συνεχίσει την καριέρα του. Παράλληλα, ο βετεράνος επιθετικός δήλωσε πως βοήθησε την Παρί Σεν Ζερμέν να μεγαλώσει σαν σύλλογος, κατά το διάστημα της θητείας του σε αυτή.

Αρχικά, ο Ιμπραΐμοβιτς δήλωσε για το μέλλον του Εμπαπέ: “Μόνο ο Κιλιάν μπορεί να απαντήσει για το αν θα πάει στη Ρεάλ. Εξαρτάται από το τι θέλεις και τι σκέφτεσαι. Θα είχα πάει. Αλλά αν ήμουν η Παρί, θα προσπαθούσα να τον κρατήσω. Αυτός θα αποφασίσει. Η Παρί θέλει να τον κρατήσει, προφανώς, αλλά θέλει να μείνει; Πιστεύω επίσης ότι υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι που τον θέλουν: αν είσαι προπονητής, έχεις τα μέσα να τον υπογράψεις και δεν θέλεις να πάρεις τον Εμπαπέ, είσαι σε λάθος δουλειά. Με ρώτησε, ναι, και του είπα: “Αν ήμουν στη θέση σου, θα πήγαινα στη Ρεάλ”. Είχα την ευκαιρία να παίξω σε διαφορετικές ομάδες, διαφορετικές χώρες, με διαφορετικούς πρωταθλητές και έτσι έμαθα και μεγάλωσα. Το να παίζεις “σπίτι” όλη σου την καριέρα είναι πιο εύκολο, κατά τη γνώμη μου. Αλλά αν ετοιμάσεις τη βαλίτσα σου και πας σε άλλες ομάδες, είναι μια περιπέτεια”.

Στη συνέχεια, ο Σουηδός επιθετικός μίλησε για τη θητεία του στους Παριζιάνους: “Βοήθησα την Παρί να αναπτυχθεί 100%. Κάθε μέρα δούλευα σε αυτό. Η Παρί ήθελε να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο, εντός και εκτός γηπέδου, αλλά υπήρχαν πολλά να κάνει. Είμαι περήφανος που λέω ότι ήμουν εκεί στην αρχή και που βλέπω πού είναι σήμερα. Ήταν φανταστικό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.