Εσπανιόλ-Μπέτις 1-4: Από “τεσσάρα” σε “τεσσάρα” η Μπέτις (hls)

Η Εσπανιόλ όρθωσε ανάστημα μόνο στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης με τη Μπέτις η οποία παρότι έμεινε πίσω στο σκορ πέτυχε σε δεύτερο διαδοχικό ματς τέσσερα γκολ

Μπορεί το ματς να άρχισε καλά για την Εσπανιόλ που αναζητούσε την πρώτη της νίκη μέσα στο 2022, όμως ήταν η Μπέτις εκείνη που ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο έχοντας επιβάλει τους κανόνες της.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ του Ραούλ ντε Τομάς στο 14ο λεπτο, όμως οι “βερδιμπλάνκος” έφτασαν το ποσοστό κατοχής τους στο 70% ασκώντας ασφυκτική πίεση. Ισοφάρισαν με πέναλτι του Μπόρχα Ιγκλέσιας, έναν πρώτην της Εσπανιόλ στο 31ο λεπτό μετά από χέρι στην περιοχή του Βιδάλ και πραγματοποίησαν το 2-1 με κεφαλιά του Γκουίδο Ροντρίγκες μετά από εκτέλεση του Ναμπίλ Φεκίρ.

ΕΔΩ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Η κυριαρχία της Μπέτις συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με την Εσπανιόλ να δείχνει ότι αναζητούσε λύσεις στη δημιουργία τις οποίες όμως δεν κατάφερε να βρει.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τέταρτο γκολ στο 76ο λεπτό με τον Γουίλιαν Ζοσέ που είχε περάσει στη θέση του Μπόρχα Ιγκλέσιας, σημειώνοντας τέσσερα γκολ σε δεύτερο διαδοχικό ματς μετά από εκείνο κόντρα στην Αλαβές


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.