Ατλέτικο Mαδρίτης: Ψάχνει δρόμο διαφυγής ο Ζοάο Φελιξ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία, ο Ζοάο Φέλιξ, απογοητευμένος από τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του, ψάχνει τρόπο να φύγει από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο νεαρός Πορτογάλος έγινε η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Ατλέτικο το 2019 και όλοι θεώρησαν ότι οι «ροχιμπλάνκος» απέκτησαν έναν μελλοντικό αστέρα που πιθανότατα θα ήταν και ένας μελλοντικός νικητής της Χρυσής Μπάλας. Ωστόσο, σε δυόμισι σεζόν στο «Wanda Metropolitano», ο 22χρονος δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες και έχει κατακλυστεί από προβλήματα τραυματισμών.

Σύμφωνα με την AS, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπενφίκα έδωσε οδηγίες στους μάνατζερ του να αρχίσουν να εξετάζουν άλλες επιλογές, με σκοπό μια μετακόμιση σε άλλο σύλλογο, αν είναι δυνατόν, από αυτόν τον χειμώνα. Το δημοσίευμα αναφέρει βεβαίως ότι η Ατλέτικο είναι απίθανο να «χωρίσει» με τον Φέλιξ χωρίς να αποσβέσει ένα μεγάλο μέρος των 124 εκατομμυρίων ευρώ που είχε δαπανήσει. Ωστόσο, η αποτυχία να εξασφαλίσει μια θέση στα νοκ άουτ του Champions League, θα μπορούσε να επιταχύνει την αποχώρησή του, εάν ο σύλλογος αισθανθεί την ανάγκη να καλύψει τις απώλειες από την αποτυχία να περάσει στους «16».

Η Ατλέτικο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην τελευταία θέση του 2ου ομίλου και πρέπει να κερδίσει την Πόρτο το απόγευμα της Τρίτης για να έχει ελπίδες πρόκρισης στον επόμενο γύρο. Πρέπει επίσης να ελπίζει ότι η Μίλαν, δεν θα καταφέρει να κερδίσει στο «Σαν Σίρο» την πρωτοπόρο και αήττητη Λίβερπουλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.