Έλτσε – Μπέτις 0-3 : Έδωσε απαντήσεις

Η Μπέτις επέστρεψε εντυπωσιακά στις νίκες στην Λα Λίγκα με άνετο 3-0 στην έδρα της Έλτσε. Οι γηπεδούχοι είναι στην επικίνδυνη ζώνη.

Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες σε Ισπανία και Ευρώπη οι παίκτες της Μπέτις είχαν δηλώσει ότι θα μπουν στο γήπεδο της Έλτσε για να δώσουν απαντήσεις σε όσους κάνουν κριτική.

Αποτέλεσμα; Το ματς είχε τελειώσει από το 27ο λεπτό με τους Σεβιγιάνους να σκοράρουν τρεις φορές εκμεταλλευόμενοι τρία λάθη των γηπεδούχων.

Τα γκολ πέτυχαν οι Χουάνμι (12′)… με πέναλτι ο Γουίλιαν (24′) και με ωραίο μυτάκι ο Φεκίρ (27′). Η Μπέτις σημείωσε τρία γκολ στα πρώτα 27 λεπτά στην Λα Λίγκα για πρώτη φορά μετά από δεκαέξι χρόνια.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετά ήρεμο μέχρι το 67ο λεπτό όταν έφυγε στην αντεπίθεση η Έλτσε και ο Μπεγερίν ανέτρεψε τον Μορέντε για να δει την κόκκινη κάρτα.

Η Έλτσε πήρε λίγο θάρρος με παίκτη παραπάνω αλλά στην μεγάλη της ευκαιρία δεν κατάφερε να δώσει ενδιαφέρον στο ματς καθώς ο Ρουί Σίλβα σταμάτησε σε τετ-α-τετ τον Μπογέ.

Η Μπέτις επέστρεψε στις νίκες εντυπωσιακά μετά από δύο παιχνίδια πρωταθλήματος ενώ η Έλτσε είναι στην επικίνδυνη ζώνη μετά από έξι ματς χωρίς νίκη.

Έλτσε (4/4/2) : Μπαντία – Μπαραγάν (62′ Παλάσιος), Ρόκο, Μπίγκας (46′ Γκονζάλεθ), Μοχίκα – Χοσάν (73′ Καρίγιο), Γκουμπάου, Μασκαρέιγ (63′ Ραούλ Γκούτι), Παστόρε (46′ Μορέντε) – Μπογέ, Πέρεθ

Μπέτις (4/4/1/1) : Σίλβα – Μπεγερίν, Πετσέλα (52′ Έντγκαρ), Βίκτορ Ρουίθ, Μορένο – Ρόμπερ (79′ Τέγιο), Πολ, Κανάλες (69′ Γκουαρδάδο), Χουάνμι (69′ Αϊτόρ) – Φεκίρ – Γουίλιαν (80′ Γουίλιαμ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.