Ντεμπελέ: Αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα και στο βάθος Μάντσεστερ

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο Ουσμάν Ντεμπελέ αποχωρεί το καλοκαίρι από την Βαρκελώνη και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίζεται ως πρώτο φαβορί για την απόκτησή του.

Η Γιουνάιτεντ φαίνεται να κερδίζει τη μάχη από τις Γιουβέντους, Τσέλσι και Λίβερπουλ στο κυνήγι του Γάλλου ακραίου, Ουσμάν Ντεμπελέ, που αναμένεται να αποχωρήσει ως ελεύθερος στο τέλος της σεζόν. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και δεν μοιάζει διατεθειμένος να ανανεώσει την συνεργασία του με τους Καταλανούς.

Η Μπαρτσελόνα που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, δεν υπάρχει περίπτωση να του προσφέρει αυξημένες αποδοχές και οι πιθανότητες παραμονής του είναι ελάχιστες. Οι Ισπανοί γράφουν πως ο Ντεμπελέ ανυπομονεί να γνωρίζει τα σχέδια του για το μέλλον, το θέμα της επέκτασης έπεσε στο τραπέζι, αλλά ο Γάλλος δεν ανανεώνει.

Ουρά κάνουν οι μνηστήρες με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βρίσκεται στην pole position. Η αγγλική ομάδα βρέθηκε κοντά στην απόκτηση του με την μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς, αλλά η μετακίνηση δεν ολοκληρώθηκε. Πλέον τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα.

Ο ποδοσφαιριστής που προσγειώθηκε στο Καμπ Νοόυ από την Βεστφαλία το 2017 αντί 135 εκατομμυρίων, βρίσκεται επίσης στο ραντάρ των Γιουβέντους, Τσέλσι και Λίβερπουλ. Στην Βαρκελώνη μετράει σε 81 παιχνίδια 18 γκολ και 14 ασίστ. Φέτος ακόμα να αγωνιστεί καθώς βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.