Επικρατέστερος ο Λουίς Ενρίκε

Η Μπαρτσελόνα θα έχει νέο προπονητή την επόμενη σεζόν και ο Λουίς Ενρίκε είναι, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, βασικός υποψήφιος για να είναι αυτός που θα διαδεχθεί τον Χεράρδο Μαρτίνο.

Η Μπαρτσελόνα θα έχει νέο προπονητή την επόμενη σεζόν και ο Λουίς Ενρίκε είναι, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, βασικός υποψήφιος για να είναι αυτός που θα διαδεχθεί τον Χεράρδο Μαρτίνο. Ο Αργεντινός τεχνικός, ο οποίος είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο, θα φύγει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου κι αυτή είναι μια απόφαση που έλαβε ο ίδιος και στην οποία το διοικητικό συμβούλιο του καταλανικού συλλόγου δεν έχει αντίρρηση, δεδομένων των αποτελεσμάτων της ομάδας αλλά και της αντίδρασης των φιλάθλων προς το πρόσωπο του «Τάτα».

Το συμβόλαιο μπορεί να λυθεί χάρις σε μια ρήτρα, μ’ ένα διαπραγματεύσιμο ποσό κι όλα δείχνουν ότι το θέμα θα κλείσει με μια φιλική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Ο προπονητής από το Ροζάριο δεν αισθάνεται καλά στη Βαρκελόνη και θέλει να φύγει, ενώ το διοικητικό συμβούλιο εξετάζει την περίπτωση του Ενρίκε. Σύμφωνα με την εφημερίδα «El Mundo Deportivo» η διοίκηση, αφού η περίπτωση του Ερνέστο Βαλβέρδε με τη διαφαινόμενη εξασφάλιση της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ της Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι αρκετά δύσκολη, στράφηκαν στον τεχνικό της Θέλτα.

Στη λίστα της διοίκησης είναι επόσης ο τεχνικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Γιούργκεν Κλοπ όσο και ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε. Ο Γερμανός προπονητής βρίσκεται υψηλότερα στις προτιμήσεις από τον «Τσόλο» Σιμεόνε κι έχει διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού από εκείνον που έπαιζε τα τελευταία χρόνια η «Μπάρτσα». Την τελική απόφαση θα λάβει ο Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, ο οποίος τόνισε ότι τις επόμενες εβδομάδες θα έχει καταλήξει στον διάδοχο του Μαρτίνο για τον πάγκο της ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.