Ψάχνει προπονητή η Χετάφε

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκονται οι διοικούντες τη Χετάφε, καθώς ο ισπανικός σύλλογος αποφάσισε να μην επεκτείνει το συμβόλαιο του 48χρονου Μίτσελ.

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκονται οι διοικούντες τη Χετάφε, καθώς ο ισπανικός σύλλογος αποφάσισε να μην επεκτείνει το συμβόλαιο του 48χρονου Μίτσελ. «Ο Χοσέ Μιγκέλ Γκονθάλεθ Μαρτίν Ντελ Κάμπο, Μίτσελ, δεν θα είναι επικεφαλής της Χετάφε την επόμενη σεζόν» αναφέρει ο σύλλογος στην ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω της ιστοσελίδας του και προσθέτει: «Το συμβόλαιο του προπονητή έληξε στο τέλος αυτής της σεζόν και ο σύλλογος αποφάσισε να μην το επεκτείνει».

Ο παλαίμαχος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Ισπανίας ανέλαβε τα «ηνία» της Χετάφε τον Απρίλιο του 2009, αντικαθιστώντας τον Βίκτορ Μουνιόθ, και οδήγησε την επόμενη σεζόν τους Μαδριλένους στην έκτη θέση και την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ της αγωνιστικής περιόδου 2010-11. Φέτος, όμως, η Χετάφε απέφυγε την τελευταία αγωνιστική τον υποβιβασμό στη Β΄ κατηγορία, αφού τερμάτισε 16η στην πριμέρα ντιβιζιόν, ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Πριν από περίπου ένα μήνα η Χετάφε αγοράστηκε από επενδυτικό όμιλο από το Ντουμπάι και τέθηκε ως στόχος για τη νέα σεζόν η κατάκτηση μιας θέσης στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος και η έξοδος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.