Βιγιαρεάλ Β – Βαγιαδολίδ 1-0: Ανάσα (highlights)

Στην έδρα της είναι δυνατή. Με γκολ του Φορές η δεύτερη ομάδα της Βιγιαρεάλ νίκησε 1-0 την δεύτερη της βαθμολογίας Βαγιαδολίδ. Πολύτιμη ανάσα για το κίτρινο υποβρύχιο που πήγε στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Βιγιαρεάλ με την πρώτη καλή στιγμή σκόραρε απέναντι στην Βαγιαδολίδ. Ο πρώτος σκόρερ της, Φορές έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 σε ένα παιχνίδι που δεν είχε φάσεις μέχρι το τελευταίο πεντάλεπτο του ημιχρόνου.

Ο Ίκερ Άλβαρεθ σταμάτησε τον Σαλασάρ (41′) και ο Μόρο έστειλε την μπάλα άουτ (45+2) στις καλύτερες στιγμές των φιλοξενούμενων.

Εκνευρισμένοι οι φιλοξενούμενοι μάζεψαν τέσσερις κίτρινες κάρτες στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και δημιούργησαν ελάχιστα.

Οι γηπεδούχοι έχασαν τετ-α-τετ με τον Φορές (67′) και ήταν επικίνδυνοι στην κόντρα.

Η Βαγιαδολίδ πίεσε στο τελευταίο εικοσάλεπτο αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Άλβαρεθ με Μοντιέλ (77′), Μεσεγκέρ (78′) και με παραλίγο αυτογκόλ του Ίνιγκεθ (88′).

Με τη νίκη της η Βιγιαρεάλ ξέφυγε τέσσερις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Η Βαγιαδολίδ παρέμεινε δεύτερη και έχασε την ευκαιρία να πιάσει στην κορυφή την Λεγανιές η οποία είναι στο +3.

Βιγιαρεάλ Β: Άλβαρεθ – Λάντσι (90′ Εσπιγκάρες), Λέκοβιτς, Ίνιγκεθ, Τασέντε – Οντιβέρος (90′ Φεράρι), Τζελάρδο (79′ Ρεκένα), Κάρλο, Ρομέρο (58′ Ντελ Μοράλ) – Φορές (79′ Ροδρίγκο), Πασκουάλ

Βαγιαδολίδ: Μάσιπ – Πέρεθ, Μπογιόμο, Τόρες, Ρόζα – Ιβάν (46′ Ανουάρ), Μόντσου, Γιούριτς (62′ Μεσεγκέρ), Μόρο – Κένεντι, Σαλασάρ (62′ Μοντιέλ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.