Στα ημιτελικά ο Αστέρας

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε της Κέρκυρας με 1-0 και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο.

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε της Κέρκυρας με 1-0 και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο. 

Ο Σάκης Τσιώλης παρέταξε τον Αστέρα Τρίπολης με τον Μπαντή κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα τους Αργυρόπουλο, Μπαρτολίνι, Πουλίδο, Πιπίνη. Αμυντικά χαφ ήταν οι Ουσέρο, Χουανίτο και στις πτέρυγες οι Ροζέριο, Ναβάρο. Στην επίθεση ήταν οι Μπρέσκα, Σολάκης.

Από την άλλη πλευρά ο Χάβι Γκράθια παρέταξε την Κέρκυρα με τον Αναστασόπουλο στην εστία και στην άμυνα τους Γκουστάβο, Μαϊστόροβιτς, Ζιάμπαρης, Κοντοδήμος. Στην μεσαία γραμμή ήταν οι Χάμπλε, Γραμμόζης, Ερίθε, Καραλής και στην επίθεση οι Μαρτίν, Αγρίτης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Κέρκυρα, την οποία όμως δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ ο Γραμμόζης, ο οποίος μόνος του στην περιοχή έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ. Οι Φαίακες όμως δεν έδωσαν συνέχεια στο καλό τους ξεκίνημα με αποτέλεσμα ο Αστέρας να ισορροπήσει το παιχνίδι και να αρχίσει να βγαίνει στην επίθεση.

Αρχικά έχασε και αυτός μεγάλη ευκαιρία με τον Μπρέσκα, όμως λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου κατάφερε με τον Σολάκη να πάρει το προβάδισμα στο σκορ και από εκεί και πέρα να προσπαθούν να διατηρήσουν το προβάδισμά τους. ‘

Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Αστέρα όμως να διατηρεί την πρωτοβουλία των κινήσεων και να είναι αυτός που προσπαθούσε περισσότερο από τον αντίπαλό του να φτάσει στο γκολ. Ομως δεν κατάφερε να πετύχει και το δεύτερο που θα του κλείδωνε και την πρόκριση, αλλά παράλληλα δεν δέχτηκε κι όλας, με αποτέλεσμα να είναι αυτός που πανηγύρισε στο τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Η ομάδα της Αρκαδίας πέρασε έτσι στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης και πλέον θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες τον Ατρόμητο, έχοντας την ευκαιρία να γράψει ιστορία και να βρεθεί για πρώτη φορά στον τελικό της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης στην χώρα μας.

 

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Αργυρόπουλος, Μπαρτολίνι, Πουλίδο, Πιπίνης, Ουσέρο, Χουανίτο, Μπρέσκα, Σολάκης, Ροζέριο, Ναβάρο.

Κέρκυρα (Χάβι Γκράθια): Αναστασόπουλος, Γκουστάβο, Μαϊστόροβιτς, Ζιάμπαρης, Κοντοδήμος, Χάμπλε, Γραμμόζης, Ερίθε, Καραλής, Μαρτίν, Αγρίτης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.