Φερέιρα: Δεν αξίζαμε τέτοια τιμωρία

Στην έλλειψη αποτελεσματικότητας στάθηκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα Πανιώνιος - Παναθηναϊκός, συμπληρώνοντας πως οι «πράσινοι» δεν άξιζαν τέτοια... τιμωρία.

Στην έλλειψη αποτελεσματικότητας στάθηκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα Πανιώνιος – Παναθηναϊκός, συμπληρώνοντας πως οι «πράσινοι» δεν άξιζαν τέτοια… τιμωρία.

«Ηταν ένας τυπικός αγώνας Κυπέλλου ανάμεσα σε δύο ιστορικούς συλλόγους. Οι στόχοι ήταν διαφορετικοί. Για μία ομάδα που δεν έχει τη δυνατότητα να φτάνει συχνά στη διεκδίκηση του Κυπέλλου, είναι μια σημαντική πρόκριση. Στο Κύπελλο είναι μια άλλη διαδικασία, όπου όλα είναι ανοικτά», σχολίασε αρχικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού.
Και πρόσθεσε για το αγωνιστικό κομμάτι: «Στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε το παιχνίδι, αλλά χάσαμε κάποιες ευκαιρίες. Στο δεύτερο ο Πανιώνιος μπήκε καλύτερα, έλεγχε περισσότερο τον αγώνα. Μετά έγινε ισορροπημένος και είχε αρκετές ευκαιρίες ο Πανιώνιος για γκολ. Η ομάδα μου αποδείχθηκε λιγότερο αποτελεσματική, έχασε ευκαιρίες και εν αντιθέσει με παλαιότερους αγώνες, ήμασταν λιγότερο αποτελεσματικοί

Τιμωρηθήκαμε, ήταν μια τιμωρία που δεν αξίζαμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Πανιώνιο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο θεσμό του Κυπέλλου. Εμείς πρέπει να μαθαίνουμε από αυτούς τους αγώνες, είμαστε θλιμμένοι που χάσαμε την πρόκριση στο Κύπελλο».

Όταν ρωτήθηκε αν θα επηρεαστεί ο Παναθηναϊκός από τον αποκλεισμό, σχολίασε: «Το να χάνεις δεν είναι κάτι καλό, το να χάνεις σου στερεί την αυτοπεποίθηση. Αυτός ο μήνας με οκτώ αγώνας είναι δύσκολος. Να κοιτάξουμε την ανασύνταξη της ομάδας αρχικά για την Κυριακή και ξανά την Τετάρτη άλλο ματς. Ίσως έχουμε περισσότερα παιχνίδια και από άλλους αντιπάλους μας. Χάσαμε ένα τίτλο αλλά στόχος είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και στόχος μας είναι να παίρνουμε τις νίκες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.