Θέλει νίκη και καλή εμφάνιση στα Χανιά

Ο Παναθηναϊκός θέλει να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου του στο κύπελλο Ελλάδος και για αυτό ψάχνει τη νίκη, σε συνδυασμό με μια καλή εμφάνιση στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Κισσαμικό στα Χανιά (15:30).

Ο Παναθηναϊκός θέλει να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου του στο κύπελλο Ελλάδος και για αυτό ψάχνει τη νίκη, σε συνδυασμό με μια καλή εμφάνιση στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Κισσαμικό στα Χανιά (15:30). Οι “πράσινοι” είχαν παραχωρήσει ισοπαλία 2-2 στην Ιεράπετρα στο προηγούμενο ματς που είχαν στο κύπελλο Ελλάδος και με τέσσερις βαθμούς στον όμιλο, θέλει μόνο τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς για να τερματίσουν στην πρώτη θέση του ομίλου. Σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, ο Κισσαμικός θα τερματίσει στην πρώτη θέση. 

Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του, συγκριτικά με τους παίκτες που παρέταξε κόντρα στον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα. Το “τριφύλλι” αναμένεται να παραταχθεί με 3-4-2-1 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και τον Διούδη στην εστία. Οι Παντελάκης, Πούγγουρας και Οικονόμου θα είναι οι τρεις της άμυνας, με τους Κάτσε και Τζανδάρη να αποτελούν το δίδυμο της μεσαίας γραμμής. Οι Αποστολάκης και Χατζηθεοδωρίδης θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ-χαφ, ενώ οι Μπουζούκης και Καμπετσής θα  αγωνιστούν ως επιτελικοί μέσοι, πίσω από τον Βέργο, ο οποίος θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.