Καταγγελία Ολυμπιακού για Γιαννούλη

Η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ κατήγγειλε στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ τον Δημήτρη Γιαννούλη για το μαρκάρισμα στον Ραντζέλοβιτς.

Το μαρκάρισμα του Δημήτρη Γιαννούλη στον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα και να άφησε τον ΠΑΟΚ με δέκα παίκτες στα τελευταία πέντε λεπτά της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας, όμως θορύβησε ιδιαίτερα τους ανθρώπους του πειραϊκού συλλόγου. Δεν είναι η πρώτη φορά που παίκτης του Ολυμπιακού δέχεται αντίστοιχο χτύπημα κι έτσι η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να κινηθεί μέσω της νομικής οδού, προχωρώντας σε καταγγελία στην αρμόδια πειθαρχική επιτροπή της διοργανώτριας αρχής του κυπέλλου Ελλάδας, της ΕΠΟ. Μάλιστα η καταγγελία κοινοποιήθηκε και στον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου. 

Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και μετά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης στο “Θεόδωρος Κολοκοτρωνης”. Τότε ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης είχε αποβληθεί με κόκκινη κάρτα για το μαρκάρισμα στον Γκιλιέρμε, ωστόσο τιμωρήθηκε με ποινή τριών αγωνιστικών σε δεύτερο βαθμό, μετά από αντίστοιχη καταγγελία του Ολυμπιακού. 

Βούληση των ανθρώπων της Πειραϊκής ΠΑΕ είναι να τιμωρηθεί με την ίδια ποινή και ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, καθώς θεωρούν πως το μαρκάρισμα του ήταν εκτός αγωνιστικού πλαισίου και πως στόχος του αμυντικού του δικεφάλου του Βορρά ήταν να τραυματίσει τον Ραντζέλοβιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.