Έκανε το «2 στα 2»… στα χιόνια

Ο ΠΑΣ επικράτησε 1-0 του Αγροτικού Αστέρα στον παγωμένο Εύοσμο, διπλασίασε τις νίκες του στον 4ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας και «αγκάλιασε» την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο ΠΑΣ επικράτησε 1-0 του Αγροτικού Αστέρα στον παγωμένο Εύοσμο, διπλασίασε τις νίκες του στον 4ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας και  «αγκάλιασε» την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι Ηπειρώτες μπορούν ουσιαστικά να σκέφτονται από τώρα την αντίπαλό τους στα νοκ άουτ, καθώς για να αποκλειστούν θα πρέπει να γίνει ένα… μικρό-θαύμα στα ματς που απομένουν.

Το αρχικό χιονόνερο έγινε σιγά-σιγά χιόνι στη Θεσσαλονίκη, με τον αγώνα να μην προσφέρεται για μεγάλες συγκινήσεις. Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, αλλά και τις αλλαγές στο αρχικό του σχήμα, ο ΠΑΣ βρήκε τον τρόπο να φύγει από τη Μακεδονία με το «διπλό».

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Δώνης στο 40′ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ακόστα. Ο Φιλίπε στο 55′ έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων για την ισοφάριση, στέλνοντας την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι με αριστερό σουτ.

Οι Γιαννιώτες έκαναν το «2 στα 2» και με 6 βαθμούς προπορεύονται στον 4ο όμιλο, ενώ ο Αγροτικός Αστέρας που έχει 3 βαθμούς από την πρεμιέρα θα διεκδικήσει την πρόκριση την τελευταία αγωνιστική.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Nεντίδης): Γιακουμής, Κουκόλης, Χατζής, Βαφέας, Τριανταφυλλάκος, Τεγούσης (59′ Τάι), Πάτο, Δεινόπαπας (46′ Αργυρίου), Ουνγιαλίδης. Γκέσιος (82′ Θεοδωρίδης), Φιλίπε

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Μαυροπάνος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Καρανίκας (78′ Μπουκουβάλας), Γαρουφαλιάς, Δώνης, Νικολιάς, Ακόστα, Μαμπουλού, Βιδάλ (87′ Μασούρας)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.