Νταμπλούχος Ελλάδας ο ΠΑΟΚ!

Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών 2024 που έγινε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 5-4 της ΑΕΚ στη διαδικασία των πέναλτι( 1-1 η κανονική διάρκεια και η παράταση) και κατέκτησε το τρόπαιο.

Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών 2024 που έγινε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 5-4 της ΑΕΚ στη διαδικασία των πέναλτι( 1-1 η κανονική διάρκεια και η παράταση) και κατέκτησε το τρόπαιο. Τα γκολ των δύο ομάδων στην κανονική διάρκεια σημείωσαν η Παπαδοπούλου για τον ΠΑΟΚ και η Στεφάτου για την ΑΕΚ.




Στο 22ο λεπτό η Παπαδοπούλου αξιοποίησε τη σέντρα της Μαρίας Μήτκου και με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι άνοιξε το σκορ στο Πανθεσσαλικό.

Λίγο μετά το ξεκίνημα του β΄ μέρους, στο 49΄, η ΑΕΚ ισοφάρισε. Η Δέσποινα Χατζηνικολάου που είχε περάσει αλλαγή στο ημίχρονο έβγαλε ασίστ στην Ελένη Στεφάτου η οποία με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1.

Το τέλος της κανονικής διάρκειας του τελικού βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1 και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση. Το σκορ δεν άλλαξε στο έξτρα ημίωρο και ο αγώνας κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί με 5-4 και να κάνει το νταμπλ και μάλιστα αήττητος στις εγχώριες διοργανώσεις.

ΑΕΚ (Νίκος Κοτσοβός): Χατζηχαριστού, Βέρα Πόρας, Μπαρτζακλή (65΄ Τριβυζάκη), Παυλοπούλου, Πινέδα, Κόλλια, Στεφάτου, Ντζάνη (46΄ Χατζηνικολάου), Καπνίση, Τσελεντή, Τζουτζουράκη (86΄ Νίκα).

ΠΑΟΚ (Θαλής Θεοδωρίδης): Νεουχάουζ, Κοσκερίδου, Γκούνη, Στράντζαλη (57΄ Δοϊρανλή), Γιαννακά, Χέλμβαλ (112΄ Ακίντα), Βαρδαλή (75΄ Αργυρίου), Μήτκου, Χαλατσογιάννη, Κιουρεξίδου, Παπαδοπούλου.




“Αρχικά ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Από δύο ομάδες που έπαιξαν ένα πολύ καλό ποδόσφαιρο, σε δύσκολες συνθήκες η αλήθεια είναι. Γιατί τα κορίτσια δεν είναι συνηθισμένα σε τόσο μεγάλα γήπεδα, αλλά και σε τόσες υψηλές θερμοκρασίες. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και στον Γιώργο για την δουλειά που κάνει”, δήλωσε μετά τον τελικό ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Θαλής Θεοδωρίδης και πρόσθεσε: 

“Νομίζω πως δικαιούμασταν το τρόπαιο, ήμασταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, κάναμε φάσεις όχι όπως κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια μας, αλλά δεν απειληθήκαμε και ιδιαίτερα. Παρόλο αυτά κατακτήσαμε το Κύπελλο, το πρωτάθλημα, έντεκα μήνες πολύ σκληρής δουλειάς, πολύ κόπος και θυσίες. 

Νομίζω πως αξίζει συγχαρητήρια σε όλες τις κοπέλες, Δουλεύουμε από 15 Ιουλίου. Είναι πολύ κοπιαστική χρονιά για τις παίκτριες και οι περισσότερες με της Εθνικές ομάδες, έχουν 35 με 40 παιχνίδια. Δικαιούνται να πανηγυρίσουν, να χαρούνε όχι μόνο για το νταμπλ, αλλά και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ανδρική ομάδα. Οι επιτυχίες για τον ΠΑΟΚ είναι πολύ καλό αυτό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.