Άρης: Με επικεφαλής τον Θ. Καρυπίδη

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας άρχισε και ήδη στην ΠΑΕ Άρης ετοιμάζονται ώστε να παρουσιάσουν ολοκληρωμένες προτάσεις στις συσκέψεις που θα προηγηθούν πριν την διεξαγωγή του μεγάλου ποδοσφαιρικού ραντεβού της χρονιάς

Στις συγκεκριμένες συσκέψεις, αρχής γενομένης από εκείνη που καθορίστηκε για τις 28 Μαρτίου, επικεφαλής των “κιτρινόμαυρων” θα είναι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης.

Στον Άρη θέλουν να διασφαλίσουν ίσους όρους διεξαγωγής του τελικού με τον Παναθηναϊκό και γι΄ αυτό από την πρώτη στιγμή τοποθετήθηκαν δημόσια.

Οι “κιτρινόμαυροι” από την ημέρα που “σφράγισαν” και τυπικά το εισιτήριο συμμετοχής τους στον τελικό, τονίζουν προς κάθε κατεύθυνση, πως πρόθεση τους είναι ο αγώνας να διεξαχθεί σε γήπεδο που ορίζεται από το καταστατικό.

Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για την διεξαγωγή του τελικού στον Βόλο, ότι ακριβώς αναφέρει δηλαδή το καταστατικό της ΕΠΟ εφόσον οι δύο φιναλίστ προέρχονται, η μία από την Αθήνα και η άλλη από την Θεσσαλονίκη.

Η λύση που έχει προκριθεί είναι καλοδεχούμενη από τους υπεύθυνους της ΠΑΕ Άρης.

Ωστόσο υπάρχουν ακόμη πολλά ζητήματα που πρέπει να συζητηθούν στις επόμενες συναντήσεις των αρμόδιων φορέων. Πολύ σημαντικό ζήτημα για παράδειγμα, είναι ο αριθμός των των εισιτηρίων που θα εξασφαλίσει η κάθε ομάδα για τις ανάγκες των οπαδών της.

Επίσης εξαιρετικά σημαντικό θέμα είναι οι προσκλήσεις που θα πάρει η κάθε ΠΑΕ, αλλά και πως θα διανεμηθούν αυτές που θα δοθούν στους άμεσα εμπλεκόμενους (ΕΠΟ, σπόνσορες, Δήμος Βόλου).

Επειδή λοιπόν το ζητούμενο για τους “κιτρινόμαυρους” είναι να γίνουν όλα κάτω από συνθήκες διαφάνειας, ο Θόδωρος Καρυπίδης αποφάσισε να ηγηθεί στις συζητήσεις που θα ακολουθήσουν προκειμένου να έχει ιδία αντίληψη για τα προβλήματα που θα προκύψουν αλλά και τον τρόπο αντιμετώπισης τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.