Ολυμπιακός – Άρης 1-0: Ίδιο σκορ, άλλο σενάριο (vids)

Ο Ολυμπιακός επικράτησε ξανά του Άρη 1-0 και απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες του Άρη με 1-0 στο Φάληρο, αυτή τη φορά για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Ο Γκάρι Ροντρίγκες σκόραρε στο ημίωρο και οι Πειραιώτες έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Πως ξεκίνησαν

Ο Μίτσελ προχώρησε σε αρκετές αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, θέλοντας αφενός να δώσει ανάσες σε μονάδες με συσσωρευμένα αγωνιστικά λεπτά και αφετέρου να διατηρήσει ανταγωνιστική την ενδεκάδα. Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με τον Τζολάκη στο τέρμα, τους Ανδρούτσο, Ρέτσο, Ντόη, Βρουσάι στην άμυνα, Ιν Μπομ,Σαμασέκου, Κασάμι στη μεσαία γραμμή, ενώ προωθημένοι ήταν οι Μασούρας, Γκάρι Ροντρίγκες και Ελ Αραμπί.

Σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος οι αλλαγές του Άλαν Πάρντιου είχαν να κάνουν με την παρουσία των Ιτούρμπε και Αμπουμπακάρ στο αρχικό σχήμα. Ο Άρης παρατάχθηκε με τους Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού, Ετέμπο, Νταρίντα, Ματέο Γκαρσία, Μαντσίνι, Ιτούρμπε και Αμπουμπακάρ Καμαρά.

“Μπερδεμένος” Ολυμπιακός, ορθολογικός Άρης

Ο Ολυμπιακός φάνηκε μπλοκαρισμένος στα πρώτα λεπτά του ματς, καθώς οι παίκτες τους οποίους χρησιμοποίησε ο Μίτσελ δεν είχαν πολλά κοινά αγωνιστικά λεπτά. Απεναντίας ο Άρης φάνηκε να μπορεί να απειλήσει πιο εύκολα τους Πειραιώτες. Στο 5ο λεπτό ο Άρης έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς. Ο Αμπουμπακάτ Καμαρά δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίκτυα. Στο 15′ η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα του Ολυμπιακού από κεφαλιά του Ιτούρμπε μετά από κόρνερ του Μαντσίνι, αλλά η φάση ήταν ως μη γενόμενη καθώς ο διαιτητής σταμάτησε τη φάση πιθανότατα για φάουλ του Καμαρά στον Κασάμι.

Ανδρούτσος όπως… Μαρσέλο και 1-0!

Ο Ολυμπιακός ισορρόπησε το ματς και απείλησε τον μαχητικό Άρη όσο το ματς κυλούσε προς το ημίωρο. Ωστόσο ο Άρης είχε ακόμα μια σημαντική ευκαιρία στο 19′. Ο Μαντσίνι σέντραρε “γλυκά” για τον Ιτούρμπε, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 22′ ο Βρουσάι βρήκε χώρο από αριστερά και σούταρε, ο Κουέστα έστειλε την μπάλα κόρνερ. Στο ημίωρο ο Ανδρούτσος “κουβάλησε” την μπάλα διαγώνια στον χώρο του κέντρου και βρήκε το χώρο για να κάνει τη σέντρα από αριστερά. Ο Γκάρι Ροντρίγκες είχε την ευκαιρία να πλασάρει από κοντά για το 1-0!

Στο 35′ ο Αμπουμπακάρ Καμαρά αποχώρησε με ενοχλήσεις και ο Γκρέι πήρε τη θέση του. Το ημίχρονο έληξε χωρίς κάποια άλλη σημαντική στιγμή.

Βελτιωμένος Ολυμπιακός, σταθερά καλός ο Άρης

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε βελτιωμένος στο δεύτερο ημίχρονο και είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 56′.Ο Ιν Μπομ σούταρε εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Ελ Αραμπί, ο οποίος σούταρε πάνω στον Κουέστα!

Στο 79′ ο Άρης είχε τη σπουδαιότερη ευκαιρία του στο ματς. Ο Γκρέι ξεπέρασε τον Ντόη από αριστερά και πάσαρε στον Καμάτσο ο οποίος έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Τζολάκη!

Οι “κίτρινοι” είχαν ακόμα μια σπουδαία ευκαιρία στο 80′. Ο Πάλμα εκτελέσε το φάουλ από δεξιά και ο Μπράπετς έπιασε την κεφαλιά, σε κόρνερ ο Τζολάκης!

Φινάλε με “ερυθρόλευκες” ευκαιρίες!

Ο Ολυμπιακός στα τελευταία λεπτά βρήκε χώρους και αναζήτησε δεύτερο γκολ χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 85′ ο Ροντινέι έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Μπακαμπού απείλησε σε πρώτο χρόνο, αλλά ο Κουέστα μπλόκαρε! Στο 89′ ο Μπουχαλάκης είχε καλή κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Χάμες, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 90+2′ μετά από πανέμορφη ομαδική συνεργασία των παικτών του Ολυμπιακού, η μπάλα κατέληξε σε Μασούρα και Μπουχαλάκη, ο Κούεστα σταμάτησε τον δεύτερο. Η τελευταία καλή στιγμή άνηκε στον Ετέμπο, ο οποίος σούταρε δυνατά με την μπάλα να περνάει λίγο μακριά απ’ την εστία του Τζολάκη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Τζολάκης, Ανδρούτσος (64’ Ρέαμπτσιουκ), Ντόι, Ρέτσος, Βρουσάι (80’ Μπουχαλάκης), Σαμασέκου, Κασάμι (64’ Χάμες), Ιν Μπομ, Μασούρας, Γκάρι Ροντρίγκες (69’ Ροντινέι), Ελ Αραμπί (69’ Μπακαμπού).

ΑΡΗΣ (Πάρντιου): Κουέστα, Οντουμπάτζο (46’ Εμπακατά), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού, Ετέμπο, Νταρίντα, Ματέο Γκαρσία (46’ Καμάτσο), Μαντσίνι (69’ Ντουκουρέ), Ιτούρμπε (65’ Πάλμα), Αμπουμπακάρ Καμαρά (35’ λ.τρ. Γκρέι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.