ΑΕΚ: Μια… εντεκάδα αλλαγές με Κηφισιά


Από την Δευτέρα το βράδυ γράφαμε για τις σκέψεις του Αργύρη Γιαννίκη να προχωρήσει σε αλλαγές και να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες της ΑΕΚ με περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στο πρώτο ματς Κυπέλλου με την Κηφισιά.

Ο Έλληνας προπονητής προπόνησε τους παίκτες της ΑΕΚ για τελευταία φορά το πρωί της Τετάρτης, με τη λεγόμενη ενεργοποίηση και ακολούθως η αποστολή πήγε στο ξενοδοχείο επί της Αττικής Οδού.

Εκτός πλάνων είναι ο Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και η συμμετοχή του στο Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Γιαννίκης στο ματς με την Κηφισιά αναμένεται να ξεκουράσει πολλούς από τους λεγόμενους βασικούς και την ίδια στιγμή να δώσει την ευκαιρία σε παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ και να τους δει και ο ίδιος και σε παιχνίδι και όχι μόνο σε προπονήσεις.

Στον αγώνα με την Κηφισιά αναμένεται να ξεκινήσει ο Τσιντώτας, δεξιά ο Ρότα, αριστερά ο Χατζισαφί, ο Σβάρνας θα παίξει με τον Τζαβέλλα στο κέντρο της άμυνας και ο Λε Ταλέκ με τον Σάκχοφ θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ. Μπροστά τους ο Γέβτιτς, δεξιά ο Γκαρσία, αριστερά ο Τάνκοβιτς και στην κορυφή ο Ανσαριφάρντ.

Συνεπώς μιλάμε για έντεκα αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.