ΑΕΚ: Η Κηφισιά φέρνει ευκαιρίες για πολλούς (pic, vid)

Η ΑΕΚ κέρδισε τον ΠΑΣ Γιάννινα, απόκτησε ηρεμία ενόψει Παναθηναϊκού και ο Γιαννίκης αναμένεται να φρεσκάρει την ομάδα του στο ματς Κυπέλλου με την Κηφισιά.

Η ΑΕΚ κέρδισε δύσκολα μεν τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά όπως παραδέχθηκαν Λοντίγκιν και Καραχάλιος επικράτησε δίκαια της ομάδας της Ηπείρου.

Μια νίκη για την Ένωση που εκτός του ότι τερμάτισε το σερί των δύο αγώνων χωρίς νίκη, επανέφερε το κλίμα ηρεμίας στην ομάδα ενόψει και του Κυριακάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Αργύρης Γιαννίκης έχει ήδη αρχίσει να δουλεύει το ντέρμπι με τους “πράσινους” στο ΟΑΚΑ, ωστόσο πρώτα υπάρχει το ματς με την Κηφισιά που θεωρητικά η ΑΕΚ δεν θα συναντήσει δυσκολίες.

Με το 41χρονο προπονητή έχουν αγωνιστεί αρκετοί παίκτες της ΑΕΚ, ενώ Μήτογλου και Ρότα ήταν οι τελευταίοι που πήραν ευκαιρίες μετά τον μόνιμο αποκλεισμό τους από την αποστολή των “κιτρινόμαυρων” τον πρώτο καιρό.

Ευκαιρίες για πολλούς… παραγκωνισμένους

Στον αγώνα Κυπέλλου με την Κηφισιά ο Γιαννίκης σκοπεύει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που έως τώρα δεν έχουν αγωνιστεί και δεν έχουν δείξει τι πραγματικά μπορούν να προσφέρουν.

Επίσης, ο Γιαννίκης θα έχει την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενους πολλούς παίκτες της ΑΕΚ που μέχρι τώρα για τον έναν ή τον άλλο λόγο τους παρακολουθούσε μόνο στις προπονήσεις.

Τσιντώτας, Σβάρνας, Λε Ταλέκ, Τάνκοβιτς και ίσως και παιδιά από τη Β ομάδα της ΑΕΚ, όπως οι Λάτσι, Μιτάι, Κοσίδης δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής, αλλά αυτό θα ξεκαθαρίσει το μεσημέρι της Τετάρτης μετά και την ενεργοποίηση.

Όπως και να ‘χει μια σειρά παικτών που δεν έχουν αγωνιστεί θα έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν πράγματα στον αγώνα με την Κηφισιά και ο Γιαννίκης να δει σε ποιους μπορεί να υπολογίζει τόσο για το ντέρμπι της Κυριακής, όσο και για τη συνέχεια των υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.