Λοντίγκιν: “Είμαι τρελαμένος, δυσαρεστημένος, απογοητευμένος” (vid)

Ο Γιούρι Λοντίγκιν έκανε άλλη μια μεγάλη εμφάνιση αλλά προδόθηκε στο τέλος από μια κόντρα στο σουτ του Σάκχοφ. Δείτε όσα είπε στον Ευγένη Δαδαλιάρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λοντίγκιν στην κάμερα της NOVA και τον Ευγένη Δαδαλιάρα.

“Δεν μπορώ να πω ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω από την ισοπαλία. Κάναμε αρκετά λάθη. Μας πίεσε η ΑΕΚ και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Μας δυσαρεστεί πάρα πολύ, θέλαμε αυτό το αποτέλεσμα. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Δεν βρήκαμε αρκετές φάσεις. Μπορεί να είχαμε κάποιες στην εστία, αλλά δεν είχαν πολλή ουσία. Δεν θυμάμαι σουτ να πήγαν στην εστία.

Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ είχε κατοχή. Μας πίεσε αρκετά, δεν βρήκαμε τον τρόπο να βγούμε από το πρέσινγκ. Κάναμε κάποιες καλές μπαλιές στην πλάτη της ΑΕΚ, αλλά δεν είχαμε τη συνέχεια. Δεν θέλω να αναφέρω το προηγούμενο αποτέλεσμα. Ο,τι έγινε έγινε. Αν ξαναπαίζαμε με τον Άρη δεν θα ερχόταν πάλι αυτό το σκορ. Σήμερα θέλαμε να κερδίσουμε και έτσι όπως πήγε το ματς δεν θέλαμε να χάσουμε. Δεν ξέρω αν μας φρενάρει αυτό το παιχνίδι. Αύριο πάλι δουλειά και ανάλυση, για να βελτιωνόμαστε”.

Για την ασύλληπτη διπλή επέμβαση στα σουτ των Αραούχο και Τσούμπερ στο 18‘:

“Δεν με ενδιαφέρει. Με ενδιαφέρει η ομάδα να πάρει αποτέλεσμα. Απ’ τη στιγμή που δεν πήραμε αποτέλεσμα είμαι τρελαμένος, δυσαρεστημένος, απογοητευμένος”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!