Ολυμπιακός: O τελικός είναι με ΠΑΣ!

Ο Πέδρο Μαρτίνς πέρασε στους παίκτες του νοοτροπία τελικού για το αυριανό παιχνίδι!

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον δεύτερο ημιτελικό κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα (28/04, 19.00, MC Novasports.gr) ολοκληρώθηκε με τον Πέδρο Μαρτίνς ν’ ανακοινώνει την αναμενόμενη αποστολή. Πλην των δικαιολογημένα απόντων, ο Πορτογάλος επέλεξε να συμπεριλάβει στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, ως ενδειξη συσπείρωσης για το παιχνίδι με τους Γιαννιώτες (δεν είναι τυχαίο πως κάτι ανάλογο κάνει στα ντέρμπι). Είναι αλήθεια πως ο Πορτογάλος τεχνικός εκτιμά ιδιαιτέρως το έργο του Αργύρη Γιαννίκη, ενώ φέτος έχει δυσκολευτεί αρκετά να κάμψει το σύνολο του Έλληνα τεχνικού και το έχει καταφέρει μία φορά σε τρεις απόπειρες. 

“Αμοιβαία τα αισθήματα” για Μαρτίνς και Γιαννίκη! ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ίσως είναι η πιο επικίνδυνη ομάδα για τον Ολυμπιακό από τις υπόλοιπες τρεις της ημιτελικής φάσης, αν αναλογιστεί κανείς πως πέτυχε απέναντι στην ΑΕΚ επτά γκολ σε διάστημα τριών εβδομάδων (!), ενώ και απέναντι στον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός τα πήγε εξαιρετικά φέτος, χάνοντας μόνο στο αδιάφορο παιχνίδι των playoffs της Τούμπας. Οι Γιαννιώτες είναι η πιο φιλόδοξη και θα λέγαμε απρόβλεπτη ομάδα της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας. Δείτε τι δήλωσαν οι Παμλίδης και Λιάσος για το ματς της χρονιάς απέναντι στον Ολυμπιακό!

Λαλά και Καρτάλης μονομαχούν στον πρώτο ημιτελικό. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Σε ό,τι αφορά τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για το αυριανό ματς, ο Πορτογάλος φρόντισε να κρατήσει κλειστά χαρτιά για το αρχικό σχήμα. Ωστόσο οι ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, συγκεντρώνουν περισσότερες πιθανότητες για μια θέση στο αρχικό σχήμα. Ένας απ’ αυτούς είναι ο Μπρούμα, ο οποίος βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και καθάρισε με δύο γκολ το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Bruma
Θέση στο βασικό σχήμα θα πάρει πιθανότατα ο Μπρούμα! ΠΗΓΗ: In Time Sports

Η διάταξη δεν έχει κλειδώσει. Το επικρατέστερο σχήμα είναι σαφώς το 3-4-3, ωστόσο στο μυαλό του Μαρτίνς βρίσκεται και το 4-4-2, με το οποίο έχει καταφέρει να πάρει πράγματα φέτος απ’ τον ΠΑΣ Γιάννινα. Συγκεκριμένα στο παιχνίδι πρωταθλήματος στους “Ζωσιμάδες” μετά το γκολ ισοφάρισης του Ελ Αραμπί, πίεσε στο φινάλε με δύο επιθετικούς. Στο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΣ στο Φάληρο για το πρωτάθλημα πήρε τη νίκη στην εκπνοή με Χασάν και Ελ Αραμπί στην κορυφή, ενώ στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου βρήκε γκολ ισοφάρισης με ντουέτο φορ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.