Ολυμπιακός: Τα “πολλαπλά” πρόσωπα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (pics & vids)

Πόσα πρόσωπα και συστήματα άλλαξε ο Ολυμπιακός στα φετινά ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο το απόγευμα (28/04, 19.30, MC Novasports.gr) τονΠΑΣ Γιάννινα για τέταρτη φορά στη σεζόν. Αυτή τη φορά για τον επαναληπτικό του ημιτελικού του κυπέλλου Ελλάδας, με το πρώτο ματς στους “Ζωσιμάδες” να έχει λήξει ισόπαλο 1-1. Οι Πειραιώτες προφανώς και δεν θα προσεγγίσουν αψήφιστα τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς γνωρίζουν πως η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη, μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα ανεξαρτήτως έδρας. Είναι χαρακτηριστικό πως σε τρία ματς στη σεζόν, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει παρατάξει τρία διαφορετικά συστήματα απέναντι στους “Γιαννιώτες” και έχει κερδίσει μία φορά. 

Στις 4 Οκτωβρίου του 2020 ο Ολυμπιακός συνάντησε τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος και τον ανάγκασε στην πρώτη εντός των τειχών απώλεια στη σεζόν. Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε χρησιμοποιήσει το 4-3-3, ενώ στο τέρμα βρισκόταν ο Τζολάκης.

Η παράταξη του Ολυμπιακού στο ματς πρωταθλήματος στους “Ζωσιμάδες¨.

Ραφίνια και Ραντζέλοβιτς αγωνίστηκαν στη δεξιά πλευρά και αυτή είναι μια συνθήκη που προφανώς δεν θα δούμε στο αυριανό ματς. Ο Παμλίδης άνοιξε το σκορ στο 5′, ισοφάρισε στο 55′ ο Ελ Αραμπί.

Στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου, στις 17 Ιανουαρίου 2021, ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Φάληρο με 4-2-3-1. Ο Ντρέγκερ ήταν στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Ρέαμπτσιουκ στο αριστερό. Σισέ και Σεμέδο στην άμυνα.

Η παράταξη του Ολυμπιακού στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Οι “ερυθρόλευκοι” κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με το γκολ του Χασάν στην εκπνοή, ο οποίος είχε περάσει στο ματς στο 66′ με τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται με 4-4-2 στα τελευταία λεπτά.

Στον πρώτο ημιτελικό στους “Ζωσιμάδες” ο Μαρτίνς παρέταξε τον Ολυμπιακό με 3-4-3 και στο δεύτερο ημίχρονο το διαμόρφωσε σε 4-4-2.

Έτσι ξεκίνησε ο Ολυμπιακός απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στον πρώτο ημιτελικό.

Ο Σωκράτης μαζί με τους Σεμέδο και Μπα βρέθηκαν στην άμυνα, ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας έπαιξε το Λαλά. Ο Χασάν ήταν βασικός και σκόραρε το γκολ της ισοφάρισης με απίθανο γυριστό. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.