Παμλίδης: “Ζούμε για το ματς με τον Ολυμπιακό” (vid)

Ο Γιώργος Παμλίδης μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα των καναλιών Novasports και τον Ευγένιο Δαδαλιάρα για τη σημασία του ημιτελικού κυπέλλου με τον Ολυμπιακό

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε στους “Ζωσιμάδες” από τον Παναιτωλικό με 1-0, ωστόσο το μυαλό προπονητή και παικτών βρίσκεται στη ρεβάνς του ημιτελικού κυπέλλου με τον Ολυμπιακό τη Μεγάλη Τετάρτη (28/04, 19.00, MC Novasports.gr). Ο Γιώργος Παμλίδης μίλησε μετά το τέλος του ματς στην κάμερα των καναλιών Novasports και τον Ευγένιο Δαδαλιάρα αναφέροντας:

Ο βασικότερος στόχος μας είναι το κύπελλο και ίσως το μυαλό μας βρίσκεται σε εκείνο το παιχνίδι. Η εικόνα μας στο σημερινό παιχνίδι δεν θα έχει καμία σχέση με εκείνο της Τετάρτης. Σήμερα παίζαμε με έναν αντίπαλο που το παιχνίδι έκρινε όλη του τη χρονιά. Δοκιμάσαμε νέα πράγματα. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό γιατί ήταν καλύτερος, ειδικότερα στο πρώτο μέρος. Όλοι μας ζούμε για το ματς με τον Ολυμπιακό. Είναι ένα έξτρα κίνητρο για εμάς για να γράψουμε τα ονόματα μας με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα. Θα κάνουμε το 101% για να τα καταφέρουμε”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.