«Αγνοήστε τα δημοσιεύματα»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης, η διοίκηση της Δόξας Δράμας υπογραμμίζει πως ο φάκελος που έχει καταθέσει για την αδειοδότηση είναι πλήρης.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης, η διοίκηση της Δόξας Δράμας υπογραμμίζει πως ο φάκελος που έχει καταθέσει για την αδειοδότηση είναι πλήρης. Με τον τρόπο αυτό διαψεύδει δημοσιεύματα, που έκαναν λόγο για πιθανές ελλείψεις και ζητά από τον κόσμο της ομάδας να μην ανησυχεί.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Η Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό, ότι από πλευράς της έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ως όφειλε απέναντι στο κύρος της διοίκησης, αλλά και του Συλλόγου, προκειμένου ο φάκελος αδειοδότησης να είναι πλήρης.
Συνεπώς, καλεί το φίλαθλο κόσμο, να αγνοήσει δημοσιεύματα που θέλουν τη ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, μεταξύ άλλων ομάδων, να έχει ελλιπή φάκελο.
Η διαδικασία κατάρτισης του φακέλου έγινε με προσοχή και σύμφωνα με τις οδηγίες, καθώς επίσης και εντός των ημερομηνιών που είχαν δοθεί και κατ’ επέκταση δε συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για τους φιλάθλους της ΔΟΞΑΣ μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.