Πλεξίδας: «Δέχθηκα επίθεση»

Πολλά παράπονα από τη φιλοξενία του Εθνικού στο παιχνίδι της Καθαράς Δευτέρας εξέφρασε ο πρόεδρος των Τρικάλων, Βαγγέλης Πλεξίδας.

Πολλά παράπονα από τη φιλοξενία του Εθνικού στο παιχνίδι της Καθαράς Δευτέρας εξέφρασε ο πρόεδρος των Τρικάλων, Βαγγέλης Πλεξίδας καταγγέλοντας ότι δέχθηκε επίθεση, ενώ έκανε απαξιωτικά σχόλια για τους Πειραιώτες.

Μιλώντας στην αθλητική εκπομπή του «Ράδιο Ζυγός» ο μεγαλομέτοχος της θεσσαλικής ΠΑΕ, είπε χαρακτηριστικά: «Υποτίθεται ότι το παιχνίδι ήταν κεκλεισμένων των θυρών αλλά στο γήπεδο ήταν πάνω από 300 άτομα. Σα να μην έφτανε αυτό κάποιοι μπήκαν στο μπουθ όπου βρισκόμουν με την οικογένεια μου και απειλήθηκε η σωματική μας ακεραιότητα. Ο Εθνικός μπορεί να είναι ομάδα με ιστορία αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει στον χάρτη».

Ο Πλεξίδας τα έβαλε και με τον τέως, πλέον, τεχνικό των «κυανόλευκων», Σάββα Παντελίδη λέγοντας: «Μου αρέσει που έλεγε συνεχώς ότι αγαπάει τα Τρίκαλα. Κανείς δεν αγαπάει τα Τρίκαλα όσο ο κόσμος τους. Όλη την εβδομάδα φανάτιζε τους παίκτες του για να μας νικήσουν και δημιούργησε εκρηκτικό κλίμα».

Αναφερόμενος στο παιχνίδι σημείωσε: «Η ομάδα βγάζει στα παιχνίδια αυτό που όλοι θέλουμε και αξίζουν πολλά
συχγαρητήρια σε όλους. Οι Τρικαλινοί θα είναι περήφανοι για την ομάδα τους και πρέπει να στηρίξουν την προσπάθεια στην συνέχεια ώστε να φτάσουμε εκεί που όλοι θέλουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.