Σπουδαίο «διπλό» στο 93′!

Πέρασαν και από το Ελληνικό τα Τρίκαλα, τα οποία χάρη σε γκολ του Ουέλινγκτον στο 93' επιβλήθηκαν 2-1 του Εθνικού.

Πέρασαν και από το Ελληνικό τα Τρίκαλα, τα οποία χάρη σε γκολ του Ουέλινγκτον στο 93′ επιβλήθηκαν 2-1 του Εθνικού, στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 25ης αγωνιστικής της Football League. Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα πέτυχε την πέμπτη νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια της και έφτασε τον Διαγόρα στην τέταρτη θέση της κατάταξης αφήνοντας πίσω της τον Λεβαδειακό.
Το ματς διεξήχθη κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες αφού το ψύχος ήταν δριμύ, ενώ έπεφτε και χιονόνερο. Η θερμοκρασία ήταν περίπου 0 βαθμοί κελσίου.
Στο πρώτο ημίχρονο, κατεγράφησαν ελάχιστες ενδιαφέρουσες φάσεις ωστόσο σε μία από αυτές, τα Τρίκαλα απέκτησαν προβάδισμα στο σκορ. Συγκεκριμένα, στο 34′ ο Ένοκ εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα πέρασε από όλους και έφτασε στον τερματοφύλακα Σωτηρίου, ο οποίος όμως δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της με συνέπεια να χτυπήσει πάνω του και να καταλήξει στα δίχτυα!
Πάντως, ο Εθνικός έφερε το παιχνίδι στα ίσα με την έναρξη της επανάληψης. Στο 53′ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Σύρος έπιασε την κεφαλιά και σημείωσε το 1-1.
Ένα λεπτό αργότερα ο ΑΟΤ λίγο έλειψε να πάρει και πάλι προβάδισμα καθώς ο Ουέλινγκτον επιχείρησε σουτ στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.
Στο 72′ τα Τρίκαλα απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Κοκκίνη με απευθείας κόκκινη κάρτα λόγω σκληρού μαρκαρίσματος στον Ένοκ. Οι Θεσσαλοί αναζήτησαν το γκολ της νίκης αλλά οι Πειραιώτες με σωστή αμυντική συμπεριφορά τους κρατούσαν μακριά από την περιοχή τους.
Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα αναδειχθούν ισόπαλες, στο 93′ ο Χρήστου επιχείρησε σέντρα και ο Ουέλινγκτον με δυνατό σουτ νίκησε τον Σωτηρίου και αφού πρώτα η μπάλα βρήκε και το οριζόντιο δοκάρι, διαμορφώνοντας το 1-2 για τους φιλοξενούμενους.

Εθνικός
(Σάββας Παντελίδης): Σωτηρίου, Παγώνης, Κοκκίνης, Σύρος, Γκράιμς, Κορακάκης, Σιλιγαρδάκης, Ουαταρά, Βασιλόγιαννης (55′ Καρλόπουλος), Φαρινόλα (93′ Τσεμπερίδης), Φοφανά (74′ Ψιάνος).
Τρίκαλα (Γιώργος Βαζάκας): Πουρής, Μπουκουβάλας, Ουέλινγκτον, Σαρακατσάνος, Ενόκ, Στεπάνοβιτς (86′ Τελκίνσκι), Ριζογιάννης (65′ Ιακωβάκης), Μπακομήτρος, Χρήστου, Κοντογουλίδης (, Μπριλάκης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.