«Διπλό» ανόδου στη Δράμα!

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη με 1-0 στη Δράμα επί της Δόξας πέτυχε ο Παναιτωλικός στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Football League.

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη με 1-0 στη Δράμα επί της Δόξας πέτυχε ο Παναιτωλικός στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Football League.

Η ομάδα του Αγρινίου πραγματοποίησε πολύ σημαντικό βήμα για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, ενώ αντίθετα οι Μακεδόνες έχασαν έδαφος στην προσπάθεια που καταβάλουν για να μπουν στην εξάδα και να παίξουν στα πλέι οφ. Αυτή μάλιστα ήταν η τέταρτη ήττα της Δόξας στα πέντε τελευταία παιχνίδια!

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 44′ μετά από σέντρα του Βούκοβιτς και σουτ στην κίνηση του Μπαϊκαρά, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα Τοπαλίδη. Αυτή ήταν ίσως η μοναδική ενδιαφέρουσα φάση στο πρώτο ημίχρονο, οπότε και το παιχνίδι δεν ήταν καλό.

Αντίθετα, στην επανάληψη, η Δόξα ανέβασε πολύ την απόδοσή της και άσκησε πίεση στην εστία του Παναιτωλικού. Οι «μαυραετοί» δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες δίχως όμως να καταφέρουν να της αξιοποιήσουν επειδή ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια αλλά και -ορισμένες φορές- επειδή δεν τους το επέτρεψε ο γκολκίπερ Τζενάμο.

Μοναδική. παρηγοριά για τους γηπεδούχους, που εκφράζουν κάποια παράπονα για τη διαιτησία, το χειροκρότημα των οπαδών τους μετά το τέλος του ματς, καθώς αναγνώρισαν την προσπάθειά τους, κυρίως στο δεύτερο μέρος.

Δόξα Δράμας (Μιχάλης Γρηγορίου): Τοπαλίδης, Χατζηζήσης, Βέρτζος, Πακάλτσης, Γελαδάρης, Λίμα, Γκονζάλες, Σιάκκας (46′ Μοσχάκης), Αλεξάντροβιτς (46′ Nτε Φαρία), Κάπελ (69′ Χλωρός), Μαρκόφσκι.
Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Παλαιολόγος, Βούκοβιτς, Κούσας, Ετζενγκέλε, Μουμίν, Δέντσας (80′ Αναστασιάδης), Μπελεβώνης (50′ Παππάς), Μπαϊκαρά (69′ Μπουμάλ), Θεοδωρίδης, Γκούρμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.