Νίκη στο παρά έξι!

Δύσκολη νίκη με 2-1 σε βάρος του Πιερικού πέτυχε ο Εθνικός βελτιώνοντας τη θέση του στο βαθμολογικό πίνακα της Football League.

Δύσκολη νίκη με 2-1 σε βάρος του Πιερικού πέτυχε ο Εθνικός βελτιώνοντας τη θέση του στο βαθμολογικό πίνακα της Football League. Το παιχνίδι ήταν καλό, σε γενικές γραμμές, και διατήρησε το ενδιαφέρον ως το τέλος, καθώς κρίθηκε λίγο πριν από την εκπνοή της συνάντησης.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη άρχισε επιθετικά και πίεσε για το γρήγορο γκολ, το οποίο και πέτυχε στο 13′ όταν μετά από κόρνερ του Βιδάλη, ο Περέιρα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γουμάγια.

Οι Κατερινιώτες επιχείρησαν να αντιδράσουν και είχαν ορισμένες καλές στιγμές, όπως άλλωστε και οι Πειραιώτες.

Στην επανάληψη, πάντως, ο Πιερικός βρήκε το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα καθώς στο 70′ ο Παπαγεωργίου τροφοδότησε τον Γκουγκουλιά και εκείνος με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το 1-1.

Εντούτοις, οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο 84′ ο Φαρινόλα αφού απέφυγε δύο αντιπάλους του, σκόραρε με σουτ χαρίζοντας τη νίκη στον Εθνικό.

Εθνικός (Σάββας Παντελίδης): Σωτηρίου, Ψιάνος, Παγώνης, Σύρος, Παστός, Σιλιγαρδάκης, Κορακάκης, Βιδάλης (74′ Καραχάλιος), Φαρινόλα (91′ Γκράιμς), Ουαταρά (84′ Κοκκίνης), Περέιρα.

Πιερικός (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Γουμάγιας, Παπαγεωργίου, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πέτρου, Κοντέων, Μιλόσκοβιτς, Χατζής (46′ Καλαγκάνης), Πουρτουλίδης (90′ Μίμα), Γκουγκουλιάς, Λόπεζ (78′ Πουλάκος).

Κώστας Φόλλας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.