Έχει εγκλωβιστεί και ψάχνει διέξοδο

Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα που αφορούν το θέμα της έδρας της Παναχαϊκής και με τις πιθανότητες για επιστροφή στην Πάτρα να κρίνονται μηδαμινές, το ενδεχόμενο η πατρινή ομάδα να αγωνίζεται και του χρόνου μακριά από την βάση της συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα που αφορούν το θέμα της έδρας της Παναχαϊκής και με τις πιθανότητες για επιστροφή στην Πάτρα να κρίνονται μηδαμινές, το ενδεχόμενο η πατρινή ομάδα να αγωνίζεται και του χρόνου μακριά από την βάση της συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Φημολογείται ότι ίσως η ΠΑΕ κινηθεί για να βρει μία λύση κοντά στην Πάτρα (Ναύπακτος), αλλά τίποτε δεν πρέπει να θεωρείται ως δεδομένο. Πάντως, ο Αλ. Κούγιας θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, για να επιστρέψει η ομάδα στην Πάτρα, ευελπιστώντας πως θα αλλάζει τα εις βάρος του δεδομένα αν και προς το παρόν βρίσκεται σε σύγχυση και ψάχνει να βρει κάποια ενδεδειγμένη λύση. Μοναδικός και μεγάλος χαμένος από όλη αυτή την ιστορία είναι φυσικά η ίδια η Παναχαϊκή, το μεγάλο καμάρι των πατρινών ή καλύτερα ότι έχει απομείνει από αυτήν.

Κούνησαν μαντήλι

Αρκετοί από τους παίκτες της Παναχαϊκής δεν θα συνεχίσουν στις τάξεις της ομάδας τη νέα σεζόν. Οι Κορέτα, Δήμιζας, Σούλης και Φουρλάνος κλήθηκαν να αναζητήσουν έτερη ποδοσφαιρική στέγη, αφού δεν ικανοποίησαν με την απόδοσή τους, ενώ παρελθόν αποτελεί και ο Γκαντιάγκα, που έπιανε θέση ξένου, είχε υψηλό συμβόλαιο και η ηλικία του (36) δεν του επέτρεπε να φανεί χρήσιμος και τη νέα χρονιά. Ίδια πορεία θα ακολουθήσει και ο Άλμπι Άλλα, μετά τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου (δηλώσεις Κούγια).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.