Τριάντα παίκτες έδωσαν το «παρών» στην Καισαριανή

Οι δοκιμές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό στον Εθνικό Αστέρα και είναι χαρακτηριστικό ότι στην προπόνηση της Τετάρτης παραβρέθηκαν τριάντα ποδοσφαιριστές.

Οι δοκιμές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό στον Εθνικό Αστέρα και είναι χαρακτηριστικό ότι στην προπόνηση της Τετάρτης παραβρέθηκαν τριάντα ποδοσφαιριστές. Μάλιστα αρκετοί από αυτούς άφησαν καλές εντυπώσεις και έδειξαν θετικά στοιχεία, όμως ο προπονητής Ανδρέας Σάννης, που έχει και την όλη ευθύνη, δεν βιάζεται για να βγάλει οριστικά συμπεράσματα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι το πρόγραμμα πέρα από τις προπονήσεις και τα εκπαιδευτικά παιχνίδια περιλαμβάνει και άλλα τεστ, προκειμένου να σχηματισθεί όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα για τους παίκτες. Μάλιστα ο Σάννης θέλει να γίνουν και κάποια φιλικά παιχνίδια αλλά στην παρούσα φάση είναι δύσκολο να βρεθεί αντίπαλος.
Παρ’ όλα αυτά, οι προσπάθειες θα συνεχισθούν και οι προπονήσεις, που αφορούν τις δοκιμές σε όλα τα επίπεδα, θα συνεχισθούν μέχρι και την άλλη εβδομάδα. Οι Καισαριανιώτες δείχνουν διατεθειμένοι να εξαντλήσουν όλα τα χρονικά περιθώρια, ώστε να βρουν τους παίκτες εκείνους που έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν την ομάδα και να σταθούν με αξιώσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.